Deszcz

Gem803

SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Gem!
novice rank iconkirieshka: Browhat emote (inline chat version)
novice rank icontabeabrownalt01: Zadziałało to u mnie kilka miesięcy temu i także u wielu innych osób
novice rank icontabeabrownalt01: otrzymasz pieniądze na PayPal
novice rank icontabeabrownalt01: po prostu otwórz tę fakturę i zapłać swoją wirtualną kartą Visa
apprentice rank iconhonda.civic377: Browhat emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: bardzo interesujące
novice rank icontabeabrownalt01: nie
warlock rank iconhanfred: Czy inne konto e-mail musi mieć konto PayPal?
novice rank icontabeabrownalt01: wystawić fakturę za płatność i wysłać ją na którykolwiek z twoich innych e-maili
warlock rank iconhanfred: Mam około 6$ na mojej aktualnej karcie, spróbuję tego
novice rank icontabeabrownalt01: działa, znam tylko jeden sposób
warlock rank iconhanfred: dodawanie*
novice rank icontabeabrownalt01: otrzymasz pieniądze na PayPal
warlock rank iconhanfred: czy to naprawdę działa, ponieważ dodanie karty Visa prepaid do PayPala nie
novice rank icontabeabrownalt01: otwórz tę fakturę i zapłać swoją wirtualną kartą Visa
SystemGamehag: 26 użytkowników otrzymało Gem28 od Deszczu.
warlock rank iconhanfred: u mnie zadziałało, może problem z krajem?
novice rank icontabeabrownalt01: wystaw fakturę ze swojego PayPal na inny adres e-mail
novice rank icontabeabrownalt01: jest proste rozwiązanie
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Niestety, to nie jest całkowicie prawda. Mobilny Google Wallet nie zaakceptował go u mnie. I czytałem na forach, że inni mieli takie samo doświadczenie jak ja.
novice rank icontabeabrownalt01: OMEGALUL emote (inline chat version)
novice rank iconmcharlier06: cześć
warlock rank iconhanfred: możesz dodać to do swojego portfela mobilnego, takiego jak Google Play, i płacić wszędzie tym
warlock rank iconhanfred: tak, jasne, ale działa w większości miejsc
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @hanfred A potem mogą zdecydować, co chcą zrobić ze swoimi klejnotami.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @hanfred Mówię: ludzie powinni przeczytać informacje o karcie "Virtual Visa" na stronie "tremendus".
adept rank icondoser_14: Dziękuję gamehag
adept rank icondoser_14: Właśnie wymieniłem moje klejnoty na Kerbal Space Program
novice rank iconBerkay Güneş: cześć
scholar rank iconwhoismagickituk: cześć
novice rank iconroman rastrillo: Chcę powiedzieć światu, że nie jesteśmy przyjaciółmi
warlock rank iconhanfred: karta Visa działa u mnie dobrze, ale tak, PayPal jest moim zdaniem lepszy (ale ma też 5% opłatę)
novice rank iconMilan Dyo: Browhat emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @benjamin Dlatego wybieram tylko opcję "PayPal", kiedy chcę wypłacić.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @benjamin Ważne: Istnieje wiele restrykcyjnych zasad dotyczących używania gotówki na karcie "Virtual Visa". "Virtual Visa" nie jest dla mnie.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @benjamin w menu kliknij przycisk "Cashout". Widzisz: wśród opcji jest "Cash". U mnie pod "Cash" jest napisane: "PayPal" i "Virtual Visa".
adept rank icona31415926bcdef: Very Cat emote (inline chat version)
apprentice rank iconDansmb: Vibin emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: to zależy od tego, co chcesz wypłacić
novice rank icon90**6: Dance Red emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconPrajapati Harish: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconbenjamin.whitt: minimalna wypłata to 5 USD, prawda?
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconGradion : Cześć Lawyer Capybara emote (inline chat version)
apprentice rank iconpoorguy: Clap emote (inline chat version)
novice rank iconKristoMc: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconxrjt: 💲
apprentice rank iconjustanidiot: Dance Red emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

66

0/160

Co to GF???

pogba_killer2 avatar

pogba_killer2

February 28, 2020 at 05:00 PM

Piszcie co to jest
Piovani avatar

Piovani

February 29, 2020 at 09:44 PM

GF jest to tak zwane święto gildii. Polega na tym że musisz wykonywać zadania. Zależy na jakim poziomie gildia jest w tym evencie ale przykładowo masz 7 +1 czyli 7 zadań za free a 1 za 1500 diamentów. Event trwa tydzień od poniedziałku do niedzieli. Masz go w zakładkach z wydarzeniami. Gildie zazwyczaj chcą by wybierać zadania od 100 punktów a sa na tyle łatwe że nawet gracz z zamkiem na poziomie 15 sobie poradzi. Udział można brać od 15 lvl zamku. Do tego ważne jest wykonywanie zadań do końca bo jak nie wykonasz zadania to tracisz swoją próbę

Join the conversion by creating an account on Gamehag