Witajcie !
łucznik - duży dmg, zdolność uniku ( bardzo duża)
wojownik - dużo hp, mały dmg, zdolność zablokowania z tarczy
mag - mało hp, bardzo duży dmg, jeśli wpadnie krytyk to gg,
Podsumowanie - najlepszy jest łucznik w sali chwały to właśnie ta postać jest u samej góry przez bardzo dużą zdolność uniku !
pozdrawaim !
Zgadzam się Zwiadowca jest najlepszy bo ma troche z woja i maga ale pamiętajmy o tym ,żę łucznik wygra z magiem mag z wojem a woj z łucznikiem.(poprostu większa szansa na pokonanie przeciwnika daną klasą)
Mag najlepszy na Dungeony, Zwiadka pvp a wojo tak po środku ale ma więcej stat dzięki 1 przedmiotowi więcej czyli tarczy :P
Wojem tak po 100lvl fajnie się robi lochy
Polecam woja... nie do zabicia :P
Mag i łucznik szybko padają
Woj jest jak dla mnie najlepszy
To zalęży jakim typem gra ci się najlepiej , ja mam dwie postacie - mag i zwiadowca , w początkowej fazie gry są całkiem niezłe ale jeśli chcesz grać w to na dobre to polecam wojownika
na początku zwiadowca, 150level+ mag, 250 level + wojownik.
MOIM ZDANIEM OCZYWIŚCIE!!!!!!
zawsze grałem zwiadowcą, moim zdaniem najlepszy.
Gram wojownikiem i jest dobry do lochów
Wojownicy mają najlepsze early, zwiadowcy rozpierdalają w późniejszych etapach a magowie są zawsze stabilni :P
O ile pamiętam zwaidowca to profka którą grałem najdłużej i wbułem najwyższy levl
zalezy od twojego stylu gry ale jedna moiim zdaniem mag i zwiadowca najlepsi
Zwiadowca najbardziej zbilansowany
Poleciłbym maga ponieważ dużo bije co prawda nie ma za dużo życia, lecz nadrabia to tgz. "damagem" szybko robi lochy, lecz wedlug mnie radze lucznika ma damge, ma duza zywotnosc w sam raz :) ;0
Mag najlepszy moim zdaniem
Ja bardzo polecam wojownika ze względu na swoją dużą ilość hp co jest przydatne na poziomie ponad 300
JA GRAM łucnikiem lecz jesli masz dobry build do maga to GG
Dosłownie GG GG G G GGGG GG G