Czy warto kupić karnet bojowy
Tak warto kupić karnet bojowy ponieważ kupujesz karnet za 40 zł i w następnym sezonie już nie musisz kupywać ponieważ z wbicia całego karnetu masz 1500v-dolców
Ja kupywalem ito ito i nie zaluje
Polecam kupić ratowanie świata z racji że co tydzień za logowanie dostajesz ale jeszcze są misje dzienne w których masz szanse zdobyć od 50 do 100 v dolców.
No to co panowie gdzie jest ten sam problem z tym graczem wspaniałym miejscem na telefon i nie wiem jak to zrobić w tym tygodniu nie dam rady w Polsce nie ma w domu to Ci powiem
warto kupić karnet bojowy tylko nie warto przy końcuwce sezonu
Kupiłem karnet każdego sezonu jakiego grałem OPŁACAŁO SIE
Zdecydowwanie warto szczegolnie karnet bojowy bo masz duzo skinow i wiele emotek itp. za darmo
jak kupiłem zestaw rafa i skin patka pakiet kosztowal 29 zl a skin 20zł polecam kupywac pakiety poniewaz z pakietów nie dosze dostajesz skina kilof plecak to jeszcze 600 v dolców polecam
Zależy czy gra ci sie podoba
Ja dość dużo wydałem na fortnite : RŚ , wszystkie pakiety startowe , v-dolce i inne
WARTO ZAWSZE DOSTAJESZ 1500 V DOLCÓW I SKINY A KARNET KOSZTUJE 950
Jeśli zamierzasz grać w tą gre regularnie i bedziesz wbijał cały karnet to wszystko V-dolce ci się zwrócą i jeszcze bedziesz miał ich więcej niż miałeś jak kupowałeś karnet
Wydalem 2700 i teraz zaluje