Witam, chciałbym zaprosić do dyskusje na temat gry wydanej przez Tencent Games. Czy tylko mi dużą ilość postaci przypomina te z Mobile Legends?
Arena of Valor z tego co mi wiadomo tworzył jeden z Rioterów, a championy w Mobile Legends były prawie żywcem zerżnięte z Lola, więc to podobieństwo nie wzięło się znikąd.
ta gre tworzą ludzie z chin mający wykupione masę udziwłuw w lolu
chodzi mi o tentec (jak żle napisałem to sry)
chyba najlepsza telefonowa moba na razie
Według mnie postaćie bardziej przypominają te z gry League of Legends . Naprzykład Arthur wygląda identycznie jak Garen i posiada te same umiejetnosci.
W tych czasach cieżko o coś orginalnego... Ale w Valorze są postacie z DC Univers np Batman.
ciekawa gierka ale i tak nic niepobije lola
Fajna gierka na popykanie sobie gdy ci sie nudzi ;)
Gre stworzył jeden z Rioterow a postacie są podobne tylko mobile legends zerżneło z league of legends. Dziwne że jeszcze ich nie pozwali
Dajna gra, według mnie lepsza od mobile legends ale valhain jest za mocny
paraparaboom nikogo nie pozwali dlatego że udziały RIOT wykupiła większa firma, i ta firma oprócz RIOT games stowrzyło cos od siebie, czyli Arena of Valor
Moim zdaniem klon lola, ale spoko !
Tencent Games wykupiło kiedyś 90% akcji riot games także legit
Według mnie fajna gierka :) gram w LoL'a więc kiedy zobaczyłem, że jest takie coś jak Arena of Valor odrazu to pobrałem i nie żałuje. Polecam gierke :) a co do postaci to bardziej przypominają bohaterów z Ligi Legend niż z Mobile Legends
Gram w AoV kilka dni, szukam aktywnej polskiej gildii, ktos ma?
Również byłbym chętny, szukać pod nickiem Hogard.
fajna gra czasami się zagra ale tylko czasami :P