Deszcz

Gem250

AdminJoshverd: pepeD emote (inline chat version)
SystemGamehag: @Joshverd przekazał napiwek Gem100 dla Deszczu
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby brać udział w codziennych rozdaniach Gemów!
novice rank iconJeko: hahaha
AdminJoshverd: Mhm emote (inline chat version)
novice rank iconsebzanga: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: moje sprzedane to 666 ^^
AdminJoshverd: cześć pepeMeltdown emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: cześć josh
novice rank iconJeko: Dinkdonk emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconJeko: Heyyyyyyyyyy
novice rank iconHasseAro: 🥱
novice rank iconZera: @jamesbond4434
novice rank iconZera: Tak, stary, nie zapomnij dodać mnie do znajomych na Discordzie
novice rank iconNijex: Astute Gentleman emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: czas na mój wieczorny spacer, do zobaczenia
adept rank iconhanfred: a potem zaczyna się nowa
adept rank iconhanfred: pokazuje godzinę, o której kończy się tygodniowa tabela wyników
novice rank iconangel: ??
novice rank iconangel: Weryfikacja jest aktywna w weekend.
novice rank iconZera: Chciałbym zająć przynajmniej 2. lub 3. miejsce, jeśli nie pierwsze.
adept rank iconhanfred: Fajnie by było, gdyby zrzut ekranu z ostatecznej tabeli liderów został opublikowany, tak jak robią to inne strony.
adept rank iconhanfred: kończy się w sobotę wieczorem
novice rank iconangel: Jaki jest czas weryfikacji zadań?
novice rank iconZera: Ciekawi mnie, kiedy skończy się tabela liderów, czy będzie nowa, czy to już wszystko?
novice rank iconZera: Boję się zaglądać do tabeli liderów, jutro pewnie będzie tam 50 000.
novice rank iconZera: Tak, nie zdobyli ani jednego kamienia duszy))) FeelsRainMan emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Tak, możesz zapraszać tylko nowych użytkowników za pomocą swojego linku.
novice rank iconZera: Ogólnie byłem zaskoczony, gdy to zrozumiałem, ale może to i lepiej—nie będzie już farmy botów jak dawniej.
novice rank iconZera: Nie stara, lecz surowa
novice rank iconZera: Dowiedziałem się o tym wczoraj, że ze względu na starą zasadę strony gameshag, zapraszać można tylko tych, którzy nie odwiedzali tej strony.
novice rank iconZera: Może tak być, ale szkoda, że nie można dodać do linku polecającego osób, które już są na stronie.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać rozdania Klejnotów!
adept rank iconhanfred: może zależeć od regionu
novice rank iconZera: Tak, są takie oferty, w których proszą o to wszystko.
adept rank iconhanfred: Gram od czasu do czasu w jakieś gry, ale nigdy nie prosili mnie o weryfikację twarzy. Prośba o numer telefonu ma sens.
novice rank iconZera: Odmówiłem i uruchomiłem to na telefonie, grałem w grę i karty, przechodząc poziomy, aby zdobyć nagrodę.
novice rank iconZera: Najgorsze jest jednak to, że kuszące oferty, które dają dużo punktów, są najbardziej niebezpieczne, bo proszą o twój numer i twarz.
novice rank iconZera: Właściwie wiem, czego nie powinienem robić, gram uczciwie w przeciwieństwie do ankiet, myślałem, że uda mi się oszukać, ale teraz rozumiem, że to niemożliwe.
novice rank iconZera: Robiłem wszystko, żeby obejść i oszukać system, na innej stronie, gdzie dawali punkty za zakupy na Steamie i inne rzeczy, ale ta strona już nie działa, a gry tam są bardzo, bardzo drogie.
novice rank iconCarlito: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconhanfred: Po prostu zostań przy 18, różne ankiety chcą różnych wieku.
novice rank iconZera: Chciałem oszukać, ale ostatecznie mi się nie udało.
novice rank iconZera: Aha, rozumiem, mam 18 lat i głównie to wybierałem, a potem zdecydowałem się podać 25, żeby dostawać ankiety.
adept rank iconhanfred: Zawsze odpowiadaj to samo: wiek, miejsce zamieszkania, dzieci itp., wtedy działa bez problemów.
novice rank iconZera: A następnego dnia mam bana
novice rank iconZera: Zachowywałem się tam jak idiota, wybierając najbardziej idiotyczne opcje.
novice rank iconZera: Teraz już wiem, dlaczego Timewall mnie zbanował )))))
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

63

0/160

Hole.io - Jedz wszystko!

leopolak24 avatar

leopolak24

November 26, 2019 at 08:48 PM

Hej. W tym artykule przedstawię grę  Hole.io.  Zapraszam do czytania!

Hole.io-Jedz wszystko!

Hole.io to gra dostępna na urządzenie mobilne z systemem operacyjnym Androida oraz iOS.  Wydana została przez znane studio VOODOO 28 sierpnia 2018 roku. Od tego czasu gra zdążyła uzyskać aż 1 milion pobrań, oceniło ją aż 820 tysięcy graczy, gra uzyskała 4,4 gwiazdki na 5. 

Hole.io jest to zręcznościowa gra logiczna z fizyką. Polega ona na tym, że, gracze kontrolują czarną dziurę poruszającą się po obszarze miejskim. Zjadanie różnych przedmiotów powoduje, że dziura będzie się powiększać umożliwiając zjadanie większych obiektów, a także mniejszych graczy.
0mbdGWORYtIN4mmVPV5GiZc2lXHl6I.png

W lewym górnym rogu możemy zauważyć czas, pod czasem zabicia, czyli ilość graczy, których zjedliśmy, natomiast w prawym górnym rogu widzimy tabele z rankingiem graczy w grze, pierwsze jest miejsce, drugie natomiast ilość punktów zdobyta przez nas, oraz graczów.

Na obrazku możemy zauważyć różne rzeczy, na początku gry jesteśmy małą dziurą, żeby się powiększyć trzeba jeść ludzi, lampy, ogrodzenia, kosze na śmieci, słupki. Im więksi jesteśmy to możemy jeść większe przedmioty np. samochody, budynki, oraz graczy. 
Jednak musimy pamiętać, że jak chcemy zjeść duży przedmiot np. budynek to musimy być więksi od niego, czasami też zależy to od szerokości naszej czarnej dziury.
.cWGw7jEmYWi5zH7qsiZKZgbwPscaig.png
Pamiętajcie, że gracze mogą być więksi od was i mogą was zjeść, wtedy zalecam ucieczkę między budynkami (przez budynki przenikamy)
Natomiast gdy jesteśmy więksi od innych graczy nie mamy o co się martwić, ponieważ przeciwnik nam nic nie może zrobić, tylko my go możemy zjeść.

W grze mamy różne tryby 

1- Jedzenie na czas: Naszym celem jest zjedzenie jak najwięcej mapy, mamy na to 2 minuty a trzeba zdobyć 100%
2-Bitwa: to tryb bitewny, w którym gracze walczą ze sobą, aby stać się ostatnim dołkiem. Podczas gdy gracze nadal mogą konsumować środowisko, celem jest wyeliminowanie wszystkich innych dziur.
3- Gra z Botami: Czyli zwykły gameplay polegający na zjedzeniu jak największej części mapy, by wygrać grę.

Hej! Jeszcze mamy możliwość zmiany wyglądu naszej czarnej dziury, 
Skiny do czarnej dziury możemy zdobyć poprzez wykonywanie zadań, np. zjedz 50% mapy, za to dostaniemy skina.
Skórek do naszej czarnej dziury jest naprawdę wiele! Tutaj macie przykłady:
CAx6DXFFLSbm8TyS2hcjSMU5a2AUZi.jpg
Gra jest godna polecenia, nie wymaga internetu, jak już to tylko, kiedy chcemy grać multiplayer. Grafika jest całkiem okej, efekty dźwiękowe, muzyka, reklamy tylko jak mamy włączony internet, grę uważam za bardzo za dość ciekawą i Wam ją polecam.

Do zobaczenia, Hej!
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:32 AM

i like dogs and you coments
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:32 AM

and a like like
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:50 AM