Deszcz

Gem1008

novice rank icon68831062: Tak
apprentice rank iconjohnherbert: ¯\_(ツ)_/¯
apprentice rank iconjohnherbert: Czuję, że kontakt z obsługą klienta nie ma sensu; czasami mi nie odpisują i nie przedstawiają szczegółowych dowodów, że używałem VPN
novice rank iconPeter Griffith: Jeśli zbiorę punkty, a potem nie będę mógł ich wymienić... to będzie praktycznie niepokonalne.
novice rank iconlu201113: Dancin emote (inline chat version)
novice rank icon68831062: Wcześniej po włączeniu VPN Cloudflare od razu zgłaszał błąd
novice rank icon68831062: Mam nadzieję, że tak
novice rank iconPeter Griffith: O rany... nawet nie wiem, czy nadal mogę zrealizować pomyślnie
novice rank iconPeter Griffith: Skontaktuj się częściej z obsługą klienta
apprentice rank iconjohnherbert: Ale za każdym razem, gdy próbuję wypłacić, jestem odrzucany, mówiąc, że użyłem VPN lub proxy, co jest bardzo mylące
novice rank icon3669332073: Dance Green emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Nie wiem, czy to zadziała, ale skoro swirfty tak powiedział, prawdopodobnie nie zostaliśmy jeszcze zbanowani
novice rank iconyongziboi17: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconliruilirui90: yo
apprentice rank iconjohnherbert: Zapytałem administratora, i według niego wydaje się, że nadal można to wymienić?
novice rank iconpppoookkkzzz: Bardzo dobre
novice rank iconPeter Griffith: Skontaktować się z obsługą klienta, aby żądać, czy można odblokować?
novice rank iconDeathburgerz013: ghfhfgh
apprentice rank iconjohnherbert: Czy to dlatego, że kiedyś uznano, że używałem VPN, że nigdy nie mogę wymienić
novice rank iconPeter Griffith: 666666666 wow... wystarczy włączyć VPN i nie można już realizować? To czy moje konto też jest zepsute?
SystemGamehag: Yo emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Zamknąłem to, zanim zadanie nawet się pomyślnie otworzyło
scholar rank iconDevMaster: OMEGALUL emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Nie
novice rank iconPeter Griffith: Czy dostałeś punkty po użyciu VPN, aby wykonać zadania?
apprentice rank iconjohnherbert: W każdym razie nie mogę... Wszystkie moje wymiany zostały odrzucone po tym, jak uznano, że używałem VPN, mimo że nie używałem już żadnego VPN, serwera proxy ani nawet akceleratora
novice rank iconKobe Bryant: Kod wymiany wymieniony na 666 został już zrealizowany
novice rank icon858663037: 114514
SystemGamehag: 25 użytkowników otrzymało Gem38 od Deszczu.
novice rank iconPeter Griffith: Robię to od kilku tygodni...
novice rank iconPeter Griffith: Włączyłem VPN, ale nie wykonałem jego zadania — czy nadal mogę wymieniać przedmioty?
apprentice rank iconjohnherbert: 666 Czyli w moim przypadku mogę tylko wypełniać ankiety i nie mogę już wymieniać rzeczy?
novice rank iconPeter Griffith: Dlaczego pytasz
AdminSwirfty: Jeśli musisz pytać, nie zostałeś zbanowany
novice rank iconPeter Griffith: To samo pytanie
apprentice rank iconjohnherbert: Jak mogę sprawdzić, czy zostałem zbanowany
scholar rank iconDevMaster: Dancin emote (inline chat version)
apprentice rank icon为了吃肉而放弃减肥: Niekompletny
novice rank iconKobe Bryant: Very Cat emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconpg541425: gg
novice rank iconabcbaihao2023: Korzystanie z VPN spowoduje zablokowanie
AdminSwirfty: Jeśli nie używasz VPN, nie będziesz mieć żadnych problemów
apprentice rank iconjohnherbert: Jeśli zostaniesz uznany za korzystanie z VPN, czy to oznacza, że nigdy więcej nie będziesz mógł niczego wymienić?
apprentice rank iconjohnherbert: ? Po drugim odrzuceniu nie korzystałem wcale z VPN, proxy ani akceleratora
apprentice rank icon为了吃肉而放弃减肥: Jak się masz
AdminSwirfty: Tak. Jeśli użyjesz VPN, aby spróbować wypełnić oferty, te Klejnoty zostaną usunięte z twojego salda
novice rank iconPeter Griffith: Czy wykonywanie zadań za pomocą VPN uniemożliwi wymianę?
scholar rank iconBCG: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconPeter Griffith: Idę
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

71

0/160

Hole.io - Jedz wszystko!

leopolak24 avatar

leopolak24

November 26, 2019 at 08:48 PM

Hej. W tym artykule przedstawię grę  Hole.io.  Zapraszam do czytania!

Hole.io-Jedz wszystko!

Hole.io to gra dostępna na urządzenie mobilne z systemem operacyjnym Androida oraz iOS.  Wydana została przez znane studio VOODOO 28 sierpnia 2018 roku. Od tego czasu gra zdążyła uzyskać aż 1 milion pobrań, oceniło ją aż 820 tysięcy graczy, gra uzyskała 4,4 gwiazdki na 5. 

Hole.io jest to zręcznościowa gra logiczna z fizyką. Polega ona na tym, że, gracze kontrolują czarną dziurę poruszającą się po obszarze miejskim. Zjadanie różnych przedmiotów powoduje, że dziura będzie się powiększać umożliwiając zjadanie większych obiektów, a także mniejszych graczy.
0mbdGWORYtIN4mmVPV5GiZc2lXHl6I.png

W lewym górnym rogu możemy zauważyć czas, pod czasem zabicia, czyli ilość graczy, których zjedliśmy, natomiast w prawym górnym rogu widzimy tabele z rankingiem graczy w grze, pierwsze jest miejsce, drugie natomiast ilość punktów zdobyta przez nas, oraz graczów.

Na obrazku możemy zauważyć różne rzeczy, na początku gry jesteśmy małą dziurą, żeby się powiększyć trzeba jeść ludzi, lampy, ogrodzenia, kosze na śmieci, słupki. Im więksi jesteśmy to możemy jeść większe przedmioty np. samochody, budynki, oraz graczy. 
Jednak musimy pamiętać, że jak chcemy zjeść duży przedmiot np. budynek to musimy być więksi od niego, czasami też zależy to od szerokości naszej czarnej dziury.
.cWGw7jEmYWi5zH7qsiZKZgbwPscaig.png
Pamiętajcie, że gracze mogą być więksi od was i mogą was zjeść, wtedy zalecam ucieczkę między budynkami (przez budynki przenikamy)
Natomiast gdy jesteśmy więksi od innych graczy nie mamy o co się martwić, ponieważ przeciwnik nam nic nie może zrobić, tylko my go możemy zjeść.

W grze mamy różne tryby 

1- Jedzenie na czas: Naszym celem jest zjedzenie jak najwięcej mapy, mamy na to 2 minuty a trzeba zdobyć 100%
2-Bitwa: to tryb bitewny, w którym gracze walczą ze sobą, aby stać się ostatnim dołkiem. Podczas gdy gracze nadal mogą konsumować środowisko, celem jest wyeliminowanie wszystkich innych dziur.
3- Gra z Botami: Czyli zwykły gameplay polegający na zjedzeniu jak największej części mapy, by wygrać grę.

Hej! Jeszcze mamy możliwość zmiany wyglądu naszej czarnej dziury, 
Skiny do czarnej dziury możemy zdobyć poprzez wykonywanie zadań, np. zjedz 50% mapy, za to dostaniemy skina.
Skórek do naszej czarnej dziury jest naprawdę wiele! Tutaj macie przykłady:
CAx6DXFFLSbm8TyS2hcjSMU5a2AUZi.jpg
Gra jest godna polecenia, nie wymaga internetu, jak już to tylko, kiedy chcemy grać multiplayer. Grafika jest całkiem okej, efekty dźwiękowe, muzyka, reklamy tylko jak mamy włączony internet, grę uważam za bardzo za dość ciekawą i Wam ją polecam.

Do zobaczenia, Hej!
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:32 AM

i like dogs and you coments
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:32 AM

and a like like
Daaim avatar

Daaim

November 27, 2019 at 01:50 AM