Siemka! Chcialbym tutaj w temacie abyscie napisali swoje wlasne najlepsze postacie do wyjscia z okreslonej dywizji - dla kogos byc moze sie przyda.
Dla mnie najlepszym wyborem jest pickowanie assasinow tj. Akali, Talon jak i czasem dobrze range carry postacie typu - ziggs, lux, xerath. Sa to dosc latwe postacie do wyjscia z tzw. Bronze nawet do platyny tylko jak wiadomo trzeba grac z glowa nawet wydajacymi sie latwymk champami (akali)
Soraka - wyszedłem z silvera do golda
Akali po buffach jest dobrych i sie nadaje na topa i mida
TOP:
- Quinn pod lethality
-
Master jest dobry w brązie
Master jax xin leona annie twitch vladimir
Mid: Annie, Malzahar, Akali
ADC: Miss Fortune, Twitch, Jhin
Support: Janna, Sona, Soraka
wydaje mi ze ze annie,ahri powinne był być ok
dariusa polecam sprawdza sie na kazdej dywizji, ale musisz go sobie pocwiczyc, bo wcale nie jest latwym champem jak pisza jakies kidy
Ja również polecam assasinów no może poza zedem dla niektórych może być zbyt trudny .Vladymir i Swaim te postacie mogą same wygrywać gierki albo ostatecznie tryndamare głownie puszujecie albo nasus jak dotrwacie do late to powinno być łatwo pamiętajcie o farmieniu z q=DMG.
Poćwiczcie farmienie i głowny cel to towery smoki barony itp.nie kille nie walczcie kiedy nie musicie :D
I OSTATNIE NIE BĄDZCIE TOKSYCZNI dzięki temu wasza szansa na win wzrasta .
lulu/rakan gold 4 - platinum 5 w 3 dni
ja polecam grać tankami na topie poniewarz wybaczają wele błędów ale jeśli nie potrafisz wyjść bo jesteś słaby mechanicznie to polecam talie postacie jak annie garen blitz master yi xin i tristane
Malphite na topie bardzo latwo.
Evelyn na lowelo ludzie nie potrafią na nią grac bo jest niewidzialna