Wiele osób grających w tą grę zapewne chciałoby mieć dożo Szylingów Jorvik, aby wydawać je na różne ubrania, sprzęt i jedzenie dla konia. Nie każdy wie, jak robić to szybko, dlatego powstał ten artykuł.
Podstawową walutę w Star Stable można zarobić wykonując różne zadania i robiąc wyścigi. W niektóre dni tygodnia są zadania, które można wykonać tylko wtedy. Na przykład w środę jest kilka zadań u Jamesa w Forcie Pinta, każde daje po 70 szylingów. W ten sam dzień zadania są także u ochroniarza przy dyskotece, lecz są trochę mniej opłacalne. W czwartek są u Steve'a na jego farmie i w Miasteczku Srebrnej Polany. Te na farmie robi się bardzo szybko, w niecałe 5 minut, a łącznie dają 210 szylingów. W piątek bardzo dużo zadań jest w winnicy, da się dzięki nim zarobić około 500 szylingów. Jest jeszcze bardzo dużo innych zadań, które pojawiają się co tydzień, bądźcie czujni i wypatrujcie je w dzienniku zadań. Możecie go otworzyć klikając "L" na klawiaturze. Jeśli jedziecie gdzieś np. zrobić wyścig, zadania fabularne, to pewnie mijacie jakąś stajnię, w której są obowiązki lub codzienne zadania. Zatrzymajcie się na chwilkę, zróbcie je i dopiero pojedźcie dalej. To zajmuje bardzo mało czasu, a jest z tego dużo monet. Żeby urozmaicić sobie zarabianie wirtualnej waluty, możecie trenować konie z przyjaciółmi, zapewniam was, że wtedy nie jest ani trochę nudno. Da się także zrobić wyścig np. w nalewaniu wody do koryt. Kilka osób startuje z wyznaczonego punktu, potem muszą jak najszybciej wykonać to zadanie i odebrać szylingi. Da się w wiele sposobów urozmaicić codzienne zadania, to jest tylko jeden przykład. Pamiętajcie, ogranicza was jedynie wyobraźnia!
Jak szybko zarobić Szylingi Jorvik (w skrócie):
- brać udział w wyścigach (przy okazji trenować konie),
- robić "specjalne" zadania w dany dzień tygodnia,
- przejeżdżając obok stajni wykonać w niej obowiązki,
- robić te zadania z przyjaciółmi.
ale super sposób! dziękuję bardzo,właśnie zaczęłam swoją przygodę z sso
wiele osób grających w roblox pet symulator nie wie jak szybko dostać dobrew pety. Specjalnie dla tych osób rozdaje pety pod nickiem ExclodedActor 54. Mój skin w roblox jest z bląd włosami. Więc zapraszam chętne osoby do zaproszenia mnie do znajomych. rozdaje pety w piątki wieczorem. na osobe przypadają 4 pety rainbow, dark mater, gold lub zwykłe. to zależy od osoby.
Nie wiem wiele na ten temat a
Nie wiem wiele na ten temat
przestańcie w takie coś grać
kelreoow9w9393oririeieieieo393939r9d9did
nwm nie znam się na tej grze xd
nie gram w tą gre, ale fajne info jakbym grał
nie wiem wiele na ten temat
Niewiele wiem ale fajny artykuł
Fajne sposob ale tr gra juz trovhe taka slaba jest
Ja nie czytam tylko pisze bo zbieram na 3 poziom xd mam 62%
fajny sposób dzieki za poradę:smiley::smiley: