Deszcz

Gem663

SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem161 od Deszczu.
novice rank iconalia alia: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconalia alia: eee
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconmottagelo: ok
SystemGamehag: @KristoMc tipped Gem20 to the Rain
novice rank iconalia alia: rrrr
novice rank iconalia alia: Clap emote (inline chat version)
novice rank iconalia alia: eeeee
sorcerer rank iconhanfred: jeśli kupisz konto, jest ono oddzielone od twojego
sorcerer rank iconhanfred: konto to konto, klucz to klucz
novice rank iconshupletsov2019: ludzie jeśli kupię konto z grą i DLC na moje konto. Czy to będzie jak klucz tak?
novice rank iconalia alia: FeelsRainMan emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: miły gogo
novice rank icongoob: teraz jestem już w ponad połowie drogi
novice rank icongoob: to zmotywowało mnie do zdobywania punktów lol
novice rank icongoob: dzięki stary
novice rank icongoob: to robi
novice rank iconPatinaje Robles 8: 1faa8 emote (inline chat version)
novice rank iconPatinaje Robles 8: Cześć
novice rank iconalia alia: CZEŚĆ
novice rank iconalia alia: FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: Vibin emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: Mogę kibicować za ciebie, jeśli to pomoże
novice rank icongoob: próbuję po prostu teraz zdobyć Lego Worlds, szczerze mówiąc
novice rank icongoob: wymieniłem Lego Movie 2 i klucz nie działał na Steam
novice rank icongoob: Czy ktoś mógłby pomóc mi w osiągnięciu mojego celu?
sorcerer rank iconhanfred: zapytaj wsparcie offerwall, oni mogą powiedzieć
SystemGamehag: 13 użytkowników otrzymało Gem82 od Deszczu.
novice rank iconMatt The Cat: Cześć wszystkim, jestem nowy. Wykonałem zadanie, ale nie otrzymuję klejnotu. Czy ktoś może powiedzieć?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconNew Journey: Odkupiłem 60 UC do PUBG i otrzymałem je w około 40 minut
novice rank iconNew Journey: ta strona jest legalna i szybka
novice rank iconNew Journey: wow
novice rank iconrogerram2007: cześć
sorcerer rank iconhanfred: dzięki za cc
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconguroxx: ..
novice rank iconBLACK Light: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconNew Journey: proszę
novice rank iconNew Journey: napiwek?
novice rank iconNew Journey: jakikolwiek
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconTouji: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconEdwin Orrego: hgh
novice rank iconSk3tch_0: ..
SystemGamehag: Yo emote (inline chat version)
apprentice rank iconPontus Andersson: Weirdge emote (inline chat version)
adept rank iconGabe Newell: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank icon🐷🐷🐷: Clap emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

95

0/160

Clash Royale - Bardzo ciekawy deck

BullWKrzakach avatar

BullWKrzakach

August 12, 2019 at 02:41 PM

W Clash Royale jedną z niezbędnych rzeczy jest wybranie decku.

Można wziąć jakiś znany deck ale można też stworzyć własny. Każda z tych metod ma swoje zalety i wady. Wzięcie znanego decku pozwala graczowi wiedzieć, że jest dobry. Jednakże wtedy (szczególnie na wyższych pucharkach) gracze mogą po kilku wystawionych kartach znać resztę decku. Niektórzy też w tworzonych deckach starają się wziąć karty kontrujące najpopularniejsze decki (ja tak robię). Natomiast stworzenie swojego własnego decku pozwala na zaskoczenie przeciwnika. Jednak tutaj trzeba się liczyć z tym, że ten deck będzie słaby.
        Dobre pół roku temu mając challengera I zacząłem ciągle przegrywać. Okazało się, że mój deck (był to lavaloon) się tam nie sprawdzał. Wtedy podjąłem decyzje o próbie tworzenia własnego decku. Po paru nieudanych próbach w końcu udało mi się stworzyć ten deck, którym do dzisiaj gram. Oto moja talia:IZnCaaIXiwvD6YnE1gqv9SkW3uNNDT.jpg

Jak widać, średni koszt eliksiru wynosi 3.6, więc nie jest za drogi. Do ataku mamy takie karty jak Balloon, Mini P.E.K.K.A., czy Rascals. Mamy tutaj jednego spella, którym jest Log. Jest też Inferno Tower na wszelkie tanki, zwykle Gianty, Mega Knighty czy P.E.K.K.A. Na takie karty jak Minion Horde mamy Fire Spirits i Baby Dragon. Natomiast na karty lądowe warto użyć Bats, bo można wtedy w łatwy sposób uzyskać przewagę eliksirową. Jeżeli chodzi o levele, to warto mieć na wysokim levelu takie karty jak Bats, Log czy Mini P.E.K.K.A., bo w ich przypadku jeden level niżej może zrobić dużą różnicę.
        Najlepsze pushe: Balloon + Rascals, Rascals + Mini P.E.K.K.A. + Fire Spirits
        Najlepsze defensywy: Rascals + Baby Dargon, Mini P.E.K.K.A. + Rascals
        Jak widać, kluczem w decku jest Rascals. Jest to rzadko używana karta ale bardzo niedoceniana. Jest to lepsza opcja niż np. Knight + Archers, bo Rascals kosztuje mniej eliksiru, a statystyki Rascals są po prostu wyższe.
        Warto też zauważyć, że nie ma w decku kart kosztujących 6 albo więcej eliksiru. Ogółem wg mnie drogie karty nie są tu potrzebne. Lepiej wg mnie wystawić 2 karty po 4 eliksiru niż jedną za 8. Deck sprawdza się przeciwko takim deckom jak Logbait czy Hog Cycle lub Miner Cycle. 
Deckiem tym rozegrałem już 300 meczy z czego winrate wynosi ponad 50%! Gram tym deckiem dobre 5 miesięcy i w tym czasie z 4000 pucharków awansowałem aż na 5050! Można nim bez problemu pokonać przeciwnika z PB 5600! Wg mnie jest to deck warty polecenia, jeśli ktoś ma kłopoty z progresem w "drabince". Mam nadzieję, że pomogłem! 
Kubo0208x avatar

Kubo0208x

August 16, 2019 at 02:16 AM

Lolz clash royale jest nudne już lepsze brawl stars

Join the conversion by creating an account on Gamehag