Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gra została stworzona Przez Popcap Gra jest Dostępna na PS4,Xbox One ,PC {Origin} Gra została wypuscona 23 Lutego 2016 roku a w polsce 25 Lutego 2016 roku
Plusy i Minusy Plants Vs Zombies Garden Warfare 2
+Nowe 3 Klasy Postaci u Roślin i Zombi
+Podwórkowe Pole Walki
-Gra Nie Ma Specjalnych Postaci z Pvzgw1 {Np Berry Shotera}
-Mało Map {Ostatnia Nowa Mapa 1 Grudnia 2016 roku }
-Cena
-Mało Aktualizacji z Nowymi Postaciami {Ostatnie Nowe Dwie Postacie Zostały Dodane oko 25 Grudnia 2016 Roku}
-Dużo Glitchy w Grze
-Znalazłem w Grze Dużo Hakerów
Czyśby Popcap Nie ma Pieniędzy na Nowe Postacie
Mapy ?
Gra Według Mnie Mogła być Lepsza
Szkoda że nie ma Taco Bandits z Pvzgw1
Przez to że nie ma żadnych aktualizacji gra robi się bardzo nudna i mało ciekawa
Jak będzie Plants Vs Zombies Garden Warfare 3 to nie wiem czy będzie się opłacać kupić
czy tak samo będzie tyle problemów jak z Pvzgw2 i czy wszystkie postacie tym razem będzie dało się przenieść
Szkoda że PopCap Zakończyło Pvz2 Ponieważ moim zdaniem to była bardzo dobra gra na Android IOS
która miała bardzo fajne postacię plansze itp . Ciekawe czy Pvz2 może kiedyś będzie kontynuowane
Dobre Gry od PopCap są według mnie
-Plants Vs Zombies Garden Warfare
-Pvz2
-Pvz Classic
-Pvz Heroes