Deszcz

Gem493

sorcerer rank iconhanfred: o, to tylko avast, myślałem, że jest drugi
sorcerer rank iconhanfred: Wiem, że Opera GX nigdy u mnie nie działał
sorcerer rank iconhanfred: daj mi sprawdzić
sorcerer rank iconhanfred: avast i inna przeglądarka
AdminSwirfty: Jakie są nowe oferty przeglądarki?
novice rank icondavid luzardo: Bracie, mam tylko PC😵😵😵😵😵
novice rank iconAvery >:D: ehh
sorcerer rank iconhanfred: czy to tylko pobrać?
sorcerer rank iconhanfred: Czy ktoś próbował nowych ofert przeglądarkowych na Lootably?
novice rank iconSzymon Baran: Cat Yes emote (inline chat version)
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconreimond96: cześć
sorcerer rank iconhanfred: może płacić bardzo dobrze, ale jest super irytujące :D
sorcerer rank iconhanfred: przynajmniej dodali wiśnie
sorcerer rank iconhanfred: Myślę, że powiedziałem joshowi miesiące temu, czego brakuje
adept rank iconmjayguy: hmm, jeśli administrator lub ktoś, kto może dodać te rzeczy, to czyta, może dałoby się to zrobić dla większej liczby sposobów, aby zdobyć przynajmniej trochę więcej klejnotów :D
sorcerer rank iconhanfred: kod promocyjny pixelpoint SNOWLIGHTS
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Gem!
sorcerer rank iconhanfred: stuknąć *
sorcerer rank iconhanfred: badania rap również
sorcerer rank iconhanfred: brakuje tu kilku rzeczy, zwykłych routerów takich jak cint/yoursurveys
sorcerer rank iconhanfred: płaciło bardzo dobrze
sorcerer rank iconhanfred: mieli jakiś system punktów, im więcej punktów tym lepsze ankiety
adept rank iconmjayguy: tak, może powinni to tu dodać?
sorcerer rank iconhanfred: Kiedyś dużo używałem cint
mage rank iconLis Sow: cint jest też przyzwoity
sorcerer rank iconhanfred: co jest super dziwne
mage rank iconLis Sow: nie miałem cpx od jakiegoś czasu
adept rank iconmjayguy: cóż, dostałem dużo rzeczy w cherries, ale ciągle mnie wyrzuca
sorcerer rank iconhanfred: Router yoursurveys może być dobry, ale możesz kliknąć go tylko raz dziennie na adscendmedia?
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem63 od Deszczu.
sorcerer rank iconhanfred: przynajmniej tutaj, wiele rzeczy z routera sayso, które nigdy nie działają
sorcerer rank iconhanfred: daleko *
sorcerer rank iconhanfred: a cpx jest zdecydowanie najgorszy
mage rank iconLis Sow: prawda
sorcerer rank iconhanfred: muszę przyznać, mają najlepsze ankiety. większość ankiet jest udostępniana przez wszystkich dostawców, ale wydają się mieć dodatkowe.
adept rank iconmjayguy: i tak jestem zbanowany na bitlabs, więc mam to gdzieś, xd ale oni to łajza, to na pewno
sorcerer rank iconhanfred: Myślę, że jestem obciążany zwrotem raz w tygodniu mniej więcej
sorcerer rank iconhanfred: bitlabs dokonuje wielu chargebacków bez powodu
mage rank iconLis Sow: odzyskałem to w 2 dni
mage rank iconLis Sow: bitlabs i cherries
novice rank iconkamouchehaythem54: cześć
sorcerer rank iconhanfred: wiśnie?
mage rank iconLis Sow: tak
adept rank iconmjayguy: tak, pojechałbym tam tylko na około tydzień - 14 dni, tylko po to, aby zobaczyć kraj
sorcerer rank iconhanfred: 12k?
sorcerer rank iconhanfred: moi sąsiedzi są Wietnamczykami, to mi wystarcza :D
mage rank iconLis Sow: wziąłem miesiąc wolnego, wróciłem i zobaczyłem 12k w chargebackach
sorcerer rank iconhanfred: chińskie jedzenie jest smaczne
adept rank iconmjayguy: i to się nie dzieje xd
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

97

0/160

Traffic Racer (android)-recenzja i opinia

fr00sty02 avatar

fr00sty02

June 24, 2019 at 06:46 PM

Traffic Racer to darmowa gra na urządzenia mobilne wydana w 2012 roku.

Gra jest z pozoru bardzo prosta. Naszym zadaniem jest wyprzedzanie samochodów jadących przed nami uzyskiwanie jak najlepszego wyniku. 
Początkowo nasz samochód nie jest zbyt szybki, ale możemy go ulepszyć lub kupić nowy za zdobytą gotówkę.
Gotówkę zarabiamy przez zdobywanie jak największej ilości punktów. Punkty są przyznawane za szybką jazdę (powyżej 100 km/h), jazdę pod prąd oraz bliskie wyprzedzenia.
Jeżeli uda nam się wyprzedzić parę samochodów w odstępie nie więcej niż 3 sekund wzrasta wynagrodzenie za każde wyprzedzenie. Za wyprzedzanie pod prąd otrzymujemy największe bonusy.
Aby ułatwić grę twórcy dodali funkcję klaksonu. Po jej użyciu samochody zjeżdżają z drogi na pas obok.

1. TRYBY GRY.
W grze do dyspozycji mamy 5 trybów gry:
  • jazda nieskończona jednokierunkowa - wszystkie samochody jadą w 1 kierunku, a my staramy się je wyprzedzać. Gra kończy się gdy gracz się rozbija.
  • jazda nieskończona dwukierunkowa - mamy 2 kierunki jazdy, dodatkowe punkty za jazdę i  wyprzedzanie pod prąd, ale dużo bardziej wymagającą rozgrywkę. Gra kończy się gdy gracz się rozbija.
  • jazda na czas - jeden kierunek jazdy, nieskończona ilość żyć. Gra kończy się po 100 sekundach.
  • pościg policyjny - wymagany jest radiowóz, który kosztuje 350 000 dolarów. Naszym zadaniem jest ściganie i rozwalanie oznaczonych samochodów. Gra kończy się po 100 sekundach. 
  • "Bonus na dziś" - prowadzimy karetkę, a za każde wyprzedzenie otrzymujemy 100 dolarów. Gra kończy się po 100 sekundach. Mamy możliwość włączenia sygnałów dźwiękowych, aby kierowcy ustępowali nam miejsca na jezdni.
Osobiście najbardziej przypadła mi do gustu gra na czas.

2. SAMOCHODY.
W grze są 44 unikalne samochody, które możemy kupić.
Nissan GT-R, Mercedes-Benz c klasa, toyota supra, Opel astra, Nissan skyline, doge challenger, Citroen DS, Bugatti Veyron, Seat leon, Lamborghini Huracan, BMW X6, chevrolet camaro, Subaru impreza, Honda Civic, Nissan 180sx, Audi s3, Peugeot 106, Fiat toureno, vaz 2107, Subaru BRZ, Proshe 911, Ferrari F355, Aston Martin.

3. ULEPSZENIA
W naszych samochodach ulepszać możemy prędkość, hamowanie i kierowanie. Każde następne ulepszenie jest droższe od poprzedniego.

4.TRASY
2 trasy są odblokowane od początku naszej zabawy:

Przedmieścia 

Znalezione obrazy dla zapytania traffic racer przedmieścia

Pustynia 

Znalezione obrazy dla zapytania traffic racer pustynia

Kolejne trasy musimy kupić:
Jesień (+10% zarobków)

Znalezione obrazy dla zapytania traffic racer

Wiosna (+15% zarobków)

Znalezione obrazy dla zapytania traffic racer

Miasto nocą (+40% do zarobków)

Znalezione obrazy dla zapytania traffic racer night city

Traffic Racer bardzo przypadł mi do gustu. Jest to świetna gra na nudne wieczory czy przerwy w szkole. Grafika jak na darmową grę jest zadowalająco dobra. Oceniam tę grę na 4/5 punktów.
Dziękuje za przeczytanie artykułu.
drenn3 avatar

drenn3

June 24, 2019 at 08:43 PM

Oo więc tu to trafiło. Szkoda.

Join the conversion by creating an account on Gamehag