johnherbert: Czuję, że kontakt z obsługą klienta nie ma sensu; czasami mi nie odpisują i nie przedstawiają szczegółowych dowodów, że używałem VPN
Peter Griffith: Jeśli zbiorę punkty, a potem nie będę mógł ich wymienić... to będzie praktycznie niepokonalne.
lu201113:
68831062: Wcześniej po włączeniu VPN Cloudflare od razu zgłaszał błąd
68831062: Mam nadzieję, że tak
Peter Griffith: O rany... nawet nie wiem, czy nadal mogę zrealizować pomyślnie
Peter Griffith: Skontaktuj się częściej z obsługą klienta
johnherbert: Ale za każdym razem, gdy próbuję wypłacić, jestem odrzucany, mówiąc, że użyłem VPN lub proxy, co jest bardzo mylące
3669332073:
johnherbert: Nie wiem, czy to zadziała, ale skoro swirfty tak powiedział, prawdopodobnie nie zostaliśmy jeszcze zbanowani
yongziboi17:
liruilirui90: yo
johnherbert: Zapytałem administratora, i według niego wydaje się, że nadal można to wymienić?
pppoookkkzzz: Bardzo dobre
Peter Griffith: Skontaktować się z obsługą klienta, aby żądać, czy można odblokować?
Deathburgerz013: ghfhfgh
johnherbert: Czy to dlatego, że kiedyś uznano, że używałem VPN, że nigdy nie mogę wymienić
Peter Griffith: 666666666 wow... wystarczy włączyć VPN i nie można już realizować? To czy moje konto też jest zepsute?
Gamehag:
johnherbert: Zamknąłem to, zanim zadanie nawet się pomyślnie otworzyło
DevMaster:
johnherbert: Nie
Peter Griffith: Czy dostałeś punkty po użyciu VPN, aby wykonać zadania?
johnherbert: W każdym razie nie mogę... Wszystkie moje wymiany zostały odrzucone po tym, jak uznano, że używałem VPN, mimo że nie używałem już żadnego VPN, serwera proxy ani nawet akceleratora
Kobe Bryant: Kod wymiany wymieniony na 666 został już zrealizowany
858663037: 114514
Gamehag: 25 użytkowników otrzymało 38 od Deszczu.
Peter Griffith: Robię to od kilku tygodni...
Peter Griffith: Włączyłem VPN, ale nie wykonałem jego zadania — czy nadal mogę wymieniać przedmioty?
johnherbert: 666 Czyli w moim przypadku mogę tylko wypełniać ankiety i nie mogę już wymieniać rzeczy?
Peter Griffith: Dlaczego pytasz
Swirfty: Jeśli musisz pytać, nie zostałeś zbanowany
Peter Griffith: To samo pytanie
johnherbert: Jak mogę sprawdzić, czy zostałem zbanowany
DevMaster:
为了吃肉而放弃减肥: Niekompletny
Kobe Bryant:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
pg541425: gg
abcbaihao2023: Korzystanie z VPN spowoduje zablokowanie
Swirfty: Jeśli nie używasz VPN, nie będziesz mieć żadnych problemów
johnherbert: Jeśli zostaniesz uznany za korzystanie z VPN, czy to oznacza, że nigdy więcej nie będziesz mógł niczego wymienić?
johnherbert: ? Po drugim odrzuceniu nie korzystałem wcale z VPN, proxy ani akceleratora
为了吃肉而放弃减肥: Jak się masz
Swirfty: Tak. Jeśli użyjesz VPN, aby spróbować wypełnić oferty, te Klejnoty zostaną usunięte z twojego salda
Peter Griffith: Czy wykonywanie zadań za pomocą VPN uniemożliwi wymianę?
You can't get the Steam Daily Chest anymore, because you can't add the site to steam user name it shows as *********** and there is no way to contact support about it !!!!!
signia_fusion
December 22, 2024 at 01:44 PM
Hopefully they get back to you
samir_ahmed_riyan
December 24, 2024 at 09:51 PM
i think you will get back
Join the conversion by creating an account on Gamehag