Deszcz

Gem1008

novice rank icon68831062: Tak
apprentice rank iconjohnherbert: ¯\_(ツ)_/¯
apprentice rank iconjohnherbert: Czuję, że kontakt z obsługą klienta nie ma sensu; czasami mi nie odpisują i nie przedstawiają szczegółowych dowodów, że używałem VPN
novice rank iconPeter Griffith: Jeśli zbiorę punkty, a potem nie będę mógł ich wymienić... to będzie praktycznie niepokonalne.
novice rank iconlu201113: Dancin emote (inline chat version)
novice rank icon68831062: Wcześniej po włączeniu VPN Cloudflare od razu zgłaszał błąd
novice rank icon68831062: Mam nadzieję, że tak
novice rank iconPeter Griffith: O rany... nawet nie wiem, czy nadal mogę zrealizować pomyślnie
novice rank iconPeter Griffith: Skontaktuj się częściej z obsługą klienta
apprentice rank iconjohnherbert: Ale za każdym razem, gdy próbuję wypłacić, jestem odrzucany, mówiąc, że użyłem VPN lub proxy, co jest bardzo mylące
novice rank icon3669332073: Dance Green emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Nie wiem, czy to zadziała, ale skoro swirfty tak powiedział, prawdopodobnie nie zostaliśmy jeszcze zbanowani
novice rank iconyongziboi17: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconliruilirui90: yo
apprentice rank iconjohnherbert: Zapytałem administratora, i według niego wydaje się, że nadal można to wymienić?
novice rank iconpppoookkkzzz: Bardzo dobre
novice rank iconPeter Griffith: Skontaktować się z obsługą klienta, aby żądać, czy można odblokować?
novice rank iconDeathburgerz013: ghfhfgh
apprentice rank iconjohnherbert: Czy to dlatego, że kiedyś uznano, że używałem VPN, że nigdy nie mogę wymienić
novice rank iconPeter Griffith: 666666666 wow... wystarczy włączyć VPN i nie można już realizować? To czy moje konto też jest zepsute?
SystemGamehag: Yo emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Zamknąłem to, zanim zadanie nawet się pomyślnie otworzyło
scholar rank iconDevMaster: OMEGALUL emote (inline chat version)
apprentice rank iconjohnherbert: Nie
novice rank iconPeter Griffith: Czy dostałeś punkty po użyciu VPN, aby wykonać zadania?
apprentice rank iconjohnherbert: W każdym razie nie mogę... Wszystkie moje wymiany zostały odrzucone po tym, jak uznano, że używałem VPN, mimo że nie używałem już żadnego VPN, serwera proxy ani nawet akceleratora
novice rank iconKobe Bryant: Kod wymiany wymieniony na 666 został już zrealizowany
novice rank icon858663037: 114514
SystemGamehag: 25 użytkowników otrzymało Gem38 od Deszczu.
novice rank iconPeter Griffith: Robię to od kilku tygodni...
novice rank iconPeter Griffith: Włączyłem VPN, ale nie wykonałem jego zadania — czy nadal mogę wymieniać przedmioty?
apprentice rank iconjohnherbert: 666 Czyli w moim przypadku mogę tylko wypełniać ankiety i nie mogę już wymieniać rzeczy?
novice rank iconPeter Griffith: Dlaczego pytasz
AdminSwirfty: Jeśli musisz pytać, nie zostałeś zbanowany
novice rank iconPeter Griffith: To samo pytanie
apprentice rank iconjohnherbert: Jak mogę sprawdzić, czy zostałem zbanowany
scholar rank iconDevMaster: Dancin emote (inline chat version)
apprentice rank icon为了吃肉而放弃减肥: Niekompletny
novice rank iconKobe Bryant: Very Cat emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconpg541425: gg
novice rank iconabcbaihao2023: Korzystanie z VPN spowoduje zablokowanie
AdminSwirfty: Jeśli nie używasz VPN, nie będziesz mieć żadnych problemów
apprentice rank iconjohnherbert: Jeśli zostaniesz uznany za korzystanie z VPN, czy to oznacza, że nigdy więcej nie będziesz mógł niczego wymienić?
apprentice rank iconjohnherbert: ? Po drugim odrzuceniu nie korzystałem wcale z VPN, proxy ani akceleratora
apprentice rank icon为了吃肉而放弃减肥: Jak się masz
AdminSwirfty: Tak. Jeśli użyjesz VPN, aby spróbować wypełnić oferty, te Klejnoty zostaną usunięte z twojego salda
novice rank iconPeter Griffith: Czy wykonywanie zadań za pomocą VPN uniemożliwi wymianę?
scholar rank iconBCG: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconPeter Griffith: Idę
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

71

0/160

Steam Daily Chest

Assassino707 avatar

Assassino707

December 20, 2024 at 07:43 PM

You can't get the Steam Daily Chest anymore, because you can't add the site to steam user name it shows as *********** and there is no way to contact support about it !!!!!
signia_fusion avatar

signia_fusion

December 22, 2024 at 01:44 PM

Hopefully they get back to you
samir_ahmed_riyan avatar

samir_ahmed_riyan

December 24, 2024 at 09:51 PM

i think you will get back

Join the conversion by creating an account on Gamehag