zula very bad! i like Csgo :)
As a turk, I choose Zula. I'm choosing zula because im from turkey and cs:go is having a lot of exploiters and hard game (ik you can improve your aim but zula better).
definitely csgo . is that even question ?
tyhe only good thing in zula is they can aim lots of guns that cs go doesnt
Bir Türk olarak Zula'yı seçiyorum. Zula'yı seçiyorum çünkü türkiyeden im ve cs: go çok sayıda istismarcıya sahip olmak ve zorlu bir oyun (ik hedefinizi geliştirebilirsiniz ama zula daha iyi).
Cs'de de hile var zula da pay to win ikisini de şahsen seçmem ama illaki seçeçek olsam zulayı seçerim maksat türk oyunlarını desteklemek olsun.
im from turkey.So Zula in the best :wink::wink:
zula because dont cheater
Bir Türk olarak Zula'yı seçiyorum. Zula'yı seçiyorum çünkü türkiyeden im ve cs: go çok sayıda istismarcıya sahip olmak ve zorlu bir oyun (ik hedefinizi geliştirebilirsiniz ama zula daha iyi).
So let's be honest. Counter-Strike it's a legendary game franchise which can't be compared with a free rip-off.
Ofc cs go, its really good graphics
este articulo me ha sido de mucha ayuda, realmente he querido jugar esto pero no habia algo que me motivara, ahora se de que va y por lo que puedo ver, es muy interesante este juego
zula grafik bakımından daha iyi geliyor bana,fakat eşit oynama ve oyun içi eşyaları alım satım yapma yönünden CS go'nun daha önde olduğunu düşünüyorum.