Follow us on X for promo codes, news, and more, soon! https://x.com/GamehagEN
Zarabiaj
Deszcz
911
Fontes Cassara Rodrigo: Nie wiem, która gra jest najbardziej opłacalna do zdobywania klejnotów, czy ktoś zna jakąś?
qbluewizard:
qbluewizard: Zaczynajmy leets
Gamehag: 18 użytkowników otrzymało 38 z powodu deszczu.
Deathburgerz013: fds
dunszt007: deszcz
jero-2025: ok bardzo dziękuję dunszt007
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
dunszt007: To się czasami zdarza... i zależy też od regionu
jero-2025: Nigdy nie zmieniam płci ani żadnych danych, ale mimo to nie pozwala mi wejść do żadnej, nawet do nowych
dunszt007: Jeśli zaczniesz zmieniać płeć/mężczyzna/kobieta, wiek lub cokolwiek innego, zauważą to i zostaniesz odrzucony zanim się zacznie
dunszt007: również
jero-2025: dziękuję spróbuję
hanfred: spróbuj ponownie, nie klikaj ankiet o 0 gwiazdkach
qbluewizard:
jero-2025: Od dawna nie mogę wypełnić żadnej ankiety, ponieważ nie spełniam warunków do żadnej. Mogłoby pojawić się 15 nowych i nadal bym się nie zakwalifikował. Co polecacie? Dzięki
qbluewizard: cześć
Ranjitha R Nair: Cześć
dem.pferd.heisst.horst:
ahmedyoussif395:
ahmedyoussif395:
DzxAF: 99
3810470188: Jestem taki powolny
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
Evor:
ahmedyoussif395: okej
qbluewizard: Jeśli chcesz, możesz spróbować zrobić zadania, ankiety lub podobne na moim profilu, nie są trudne do wykonania i w ten sposób często bierzesz udział w deszczu
qbluewizard:
qbluewizard: Chociaż, poleciłbym dołączenie do discorda, tam organizują codzienne mini wydarzenia, i (nie jestem pewien), możesz zdobyć więcej klejnotów niż tutaj, myślę
qbluewizard: ahmed, tak, ale nie, możesz swobodnie rozmawiać, ale to nie gwarantuje udziału w deszczu, musisz wykonać zadanie, ankietę, grę lub itp.
gg.scrubbed341:
dark_demon:
hanfred: nie
Fontes Cassara Rodrigo: czy studnia życzeń działa dobrze??
ahmedyoussif395: czyli otrzymuję klejnoty po prostu za rozmowę tutaj przez cały dzień?
dem.pferd.heisst.horst:
qbluewizard: Np kolego
Thanasis Cyka:
ahmedyoussif395: ok bardzo dziękuję
qbluewizard: Czasami deszcz wynosi 500, lub +1000, różni się trochę
qbluewizard: Jak to mówią, robisz ankietę, ofertę lub grę, umieszczasz tutaj wiadomość i możesz wziąć udział w otrzymaniu pary klejnotów