a wie ktos gdzie napisac do supportu bo misty to nadaje sie do niczego ta sama odpowiedz czekaj tydzien...
na samym dole są opcje wybierasz jaką czyli np kontakt piszesz co i jak to trafia do administracji i potem i podpisują jak pytalem misty to powiedziała za w ciągu 24h ale nvm
Ja dostałem w ciągu godziny
Ja już czekam 2 tygodnie .....
juz 6 dzien czekania i nic ... jeszcze jutro jak nie dadza to ide gdzies indziej gdzie fostane punkty za zrobienie zadania a support pisalem wszedzie fyber tutaj do igg i kazdy odsylal gdzie indziej.
Bo wy robicie błąd na samym początku. Ja niedawno. Zacząłem ale. Mam już 10 lvl zamku i zobaczycie że jak wbije 11 lvl to albo od razu albo Góra do 24 h dodadzą mi kamienie. Na. Samym początku jak połączycie konto Google to nie jesteście zalogowani że swojego profilu tylko jako gość musicie po tym wziąść switch i zalogować się przez konto Google wasze. A na wszelki wypadek wyślijcie do supportu ticket i on wtedy odpisze wam. Na email i macie na bank dodane punkty. No i jak wbijecie wtedy 11 lvl zamku to wejdzie tam gdzie są zadania i w prawym górnym rogu naciśnijcie ikonkę Google play i zaladuja się wam osiągnięcia w 100 % procentach wtedy już tylko czekajcie
Ticket do supportu wyślijcie wchodząc w pakiety w grze. Te pakiety za pieniądze i w lewym dolnym rogu macie support
pisalem do igg fybera i tutaj i nic jedyna odpowiedz to czekac do tygodnia albo zle zrobione
Proszę nie zapominać że na multikontach to nie działa ;)
Niemam zadnego multikonta to pierwsze a po drugie juz konto laczylem teraz odnowa zalogowalem sie bo moze cos zle zrobilem.
No nic poczekam do jutra
nadal niedostalem juz kit z ta gra
ja drugi miesiąc czekam, zrobię chyba nowe konto i spróbuję jeszcze raz
ja mam nadzieje ze nie bede musial robic od nowa
ja zrobilem zadanie i dosałem kd
czekam ponad tydzien i nic juz odpuszczam bo wiem ze nie dostane
jezeli niedostaniecie do tygodnia polecam sobie odpuscic i isc na inna strone albo zrobic inna gre.
ja na dogry siedze i dostaje kazde punkty w ciagu 25 minut i nagrody tez sprawnie a tutaj moze nagrody przychodza szybko ale z punktami widac ze sa problemy
Ja również nie dostalem a wykonalem
ja też nic nie dostałem a czekam ponad tydzien
muscicie zalogować się na google i wtedy poczekać 2 maksumalnie 3 dni ale niewiem czemu dało mi tylko 1600 a nie 2250KD.
juz mnie ta gra i strona nieobchodzi ze skrzynek tylko randomowe klucze steam a punkty za gry male na ***** maja wiecej punktow za gre :)