W sumie po tym jak otworzyłam kilka - chyba się nie opłaca? zawsze random key i to jeszcze gry z kategorii "symulator koparki w zimbwabwe".
Skrzynie się nie opłacają
Patrząc przez tygodniową czy miesięczną skrzynie to rzeczywiście można pomyśleć że dropi syf, ale na przykład u mnie dropneły już dwie rzeczy warte dużo np. P90 Asiimov Stattrak, wiadomo że żadko ale jednak jest szansa na coś dobrego jednak nie polecam otwierać skrzyń gdzie jest dużo tanich nagród w sęsie kosztujących mniej niż sama skrzynia.
że skrzyń bardzo rzadko wylatuje coś dobrego najczęściej wylatuje najgorsza rzecz
To zależy na co polujesz. Wydaje mi się, że za konkretniejsze gry, warto chyba sobie dozbierać i samemu kupić za KD albo nie wiem, kupić walutę steamową etc.
A jeśli zadowoli Cię cokolwiek, to warto połasić się na skrzynkę. Zresztą, to pewnie też kwestia szczęścia (albo algortytmów :P) i niektórzy mają dużego farta a niektórzy wiecznie dostają średnie/mało wartościowe gry.
skrzynie to czysty scam w każdej skrzynce jest np taki randomowy klucz steam i jest jakieś 95% że to wydropisz
Skrzynki są niopłacalne bo jest naprawdę mała szansa że wypadnie ci coś dobrego
pare razy kupiłem ale nic fajnego nie dostałem
Imo sie nie opłaca ponieważ są bardzo małe szanse na cokolwiek dobrego ale jak masz farta możesz