zawsze warto bo masz v-dolce
według mnie warto kupić karnet bojowy bo nawet jeśli ci sie nie podoba to chociasz będziesz na plus z v-dolcami, więc warto byq.
opłaca sie, moze nawet uda ci sie wbic 100 poziom a jak nie to i tak ci sie zwroci
Wedlug mnie jezeli bys kupil to na spokojnie udalo by Ci sie wbic 100 poziom karnetu.Ale mozesz tez odpuscic i kupic na nastepny.Ja bym chyba poczekal.
opłaca kupujesz za 950 i zwraca ci się chyba 700
NIE STRACISZ HAJS ODEJDŹ OD TEJ GRY
Opłaca się po wydasz a gdy wbijesz 100 zdobędziesz więcej
no i to jak masz 7 skinów i jeszcze z tego karnetu dostajesz 1500 vidolców
yyy ciężkie pytanie ja mam od 9 sezonu kupowany i był git dopuki ci się nie znudzi sama gra
Tak, zdecydowanie się opłaca
Tak bo jak nabijesz setny level w karnecie to po pierwsze masz wszystkie skiny z karnetu i po drugie masz ogółem 1500 v dolców
bardziej się opłaca kupić karnet niż skina w sklepie bo w karnecie są: v dolce, skiny, emotki, lotnie.
bardziej się opłaca kupić karnet niż skina w sklepie bo w karnecie są: v dolce, skiny, emotki, lotnie.
Opłaca się, ponieważ karnet kosztuje jedynie 950v dolcow = 39.99 złoty. Wzamian za tą sume donstaniesz : 1550 v dolcow , mase emotek , około 5 skinow i plecaków oraz 4 kilofy. Pozdro ;D
bo jeżeli raz kupis to potem cię stac cały czas
Bardzo się opłaca. Dostajesz skiny, zwracają się v-dolce. Wszystko czego dusza zapragnie!
Opłaca się, ponieważ karnet kosztuje jedynie 950v dolcow = 39.99 złoty. Wzamian za tą sume donstaniesz : 1550 v dolcow , mase emotek , około 5 skinow i plecaków oraz 4 kilofy. Pozdro ;D