Ok ludzie dzisiaj dostałem odrazu KD więc się nie bójcie
może być tak że po prostu graliście w to wcześniej i nie dostaliście KD lub po prostu napiszcie maila z zdjęciem ze macie 11lvl i wtedy powinni wam zaliczyć
Jeszcze nie wiem ale nie strascie mam apke gamehag i czekam na zamek 11lvl jeszcze 12godz.
Ktos wie o co chodzi w zadaniu? Bo no dobra zdobadz lvl 11 zamka ale zdobyc pakiet winning start ktos wie co to?
Trzeba go kupić za 2 zł w polskiej wersji nazywa się pierwsze zwycięstwo
ale to trzeba kupić czy tylko można?
Pisze że trzeba zdobyć a można go chyba tylko kupić
Dostałem zanim jeszcze ogarnąłem, że ukończyłem zadanie. Jak coś nie gra to piszcie do supportu. Pamiętajcie że to musi być nowe konto.
na wykonanie tego zadania macie 7 dni jezeli nie zdazycie to nie dostaniecie kd
ja robiłem zadanie ze 3 tygodnie i po ukończeniu od razu przyszły kd.
JA to robiłam ale nic nie dostałam :(
Nic nie dostałam czekam już 2 miesiące
mam pytanie ma zrobione to na kompie przez blue stack i nie moge tam już zwerefikować a na telefonie nie chcą misię postępy zrobić
Weryfikacja przebiega automatycznie po osiągnięciu 11 poziomu zamku a KD dostaje się do 24 godzin, jeżeli ktoś czeka tydziń albo miesiąc to znaczy że źle wykonał zadanie
u mnie się to szybko mega zrobiło
To uczucie, gdy masz komórkę starej daty i nie możesz pobrać tej gry, bo ma zbyt wysokie wymagania jak komórkę z przed iluś tam lat.
Za pierwsze zadanie dostałem KD w ciągu 2 minut. Drugie zadanie już dzień i pusto xd
to raczej nie ma na 7dni bo nie pisze xd tez robie to zadanie i tobi mi sie na 8 lvl
jak macie z tym problem to wyslijcie skrina do supporta