Ogólnie fajna ale nie rozumiem jak wbijać poziom :
szczerzę to fajnie ze jest cos takiego mozna zarobic pieniążki lecz duzo zadan ktore sa nie dzialaja po zrobieniu co tez kosztuje czas administracja nie akceptuje pisze ze blad albo cos... zawsze cos wymysla. a jak stwierdzisz ze moze cos nie tak i zalorzysz 2 konto zeby wszstko bylo pod 1 adress meil to ci napiszaa ze masz multi konta. Sorry ale taka prawda duzo nie zarobicie na gamehagu chyba ze jestes znajomym misty hehe
Moim zdaniem jest mało kamieni za gry przeglądarkowe, a jeżeli chodzi o zbieranie kamieni to u mnie idzie to szybko. Głównie pisze artykuły. Wadą jeżeli chodzi o artykuły jest to, że czasami trzeba czekać tydzień aż nam je zaakceptują. To jest jak dla mnie wada, ponieważ jak chce kupić nagrodę to uzbieranie na nią kamieni może być strasznie długie.
dla mnie to oszustwo nie można kupic paysafecard
Moim zdaniem to, ciekawa strona ale ciężko mi zdobywać KD.
imo wkurza troche, np. artykuly to za duzo slow trzeba miec XDDD a xp trudno sie zdobywa ale tako to nwm
latwo zdobywa sie rzeczy do gier
fajna aplikacjia kto używał opcji date z misty XD?
Jest ok ale czekam wciąż, na potwierdzenie 1 zadania. Jak co mam dużo screenów jeszcze xD i stoję w miejscu z exp bo zadanie wisi. Gram w 1 grę tylko. Czemu nie ma ich więcej? Gram na tableciku
Jest ok ale czekam wciąż, na potwierdzenie 1 zadania. Jak co mam dużo screenów jeszcze xD i stoję w miejscu z exp bo zadanie wisi. Gram w 1 grę tylko. Czemu nie ma ich więcej? Gram na tableciku
fajna tylko że często w skrzynce np. robux chest scamują i zawsze jest 1 lub 2 robuxy