Najlepsza strona tego typu :)
Ogólnie wrazenie pozytywne.
Strona ciekawa, ale nie do końca są uczciwi co widać, nie czytają zgłoszeń, zadania odrzucają z błahego powodu a jak im napisałem że mogę pokazać nagranie, screeny daty itp z zadania ktore wykonywalem to mi odpisuja teraz za kazdym razem to samo w ogole nie odpowiadając na pytania.
Z tego typu stron to ta wydaje mi się najlepsza, ale mogę się mylić.
Wiele jest takich stron tego typu, ale ta mi się wydaję być najbardziej "dopracowaną". Gier, ofert jest sporo, możliwości na zdobycie punktów jest od groma. Czyli np. wbijanie poziomów pisząc teraz na tym forum. Różne dodatki takie jak runy urozmaicają stronę, konkursy itd. Bardzo podoba mi się Gamehag, polecam :)
Mimo wysokiego poziomu dopracowania strony sam proces wykonywania misji jest tragiczny.. albo czekaez na potwierdzenie od 20 godzin albo nie dostakess nic.. plus jeszcxe te bezuzyteczne minigry..
Gamehag ma swoje wady i zalety :)
Do zalet zaliczyć można:
- nie wymuszanie podawania "danych wrażliwych". Pamiętajmy, że sami też musimy uważać co komu podajemy i w jakie linki klikamy!
-mamy spore możliwości zdobycia KD, choć bywają z tym problemy.
- Administratorzy traktują nas na równi z sobą!
- mamy różnorodność nagród do odebrania oddając jedynie zdobyte wcześniej KD. Nie trzeba nic dopłacać, wysyłać płatnych SMS-ów, itp.
- zdobywamy dodatkowe darmowe skrzynie i uczymy się mobilizować - zdobywamy KD w określonym czasie, dostajemy skrzynkę, a same KD możemy wykorzystać na coś innego
- udostępniane są dodatkowe kody i skrzynki - tak po prostu, w ramach nowego miesiąca czy innych okoliczności. Nagradza się nas za sam fakt bycia tutaj!
- strona jest przyjazna - wszystko w miarę czytelne, a jeśli czegoś nie ogarniamy mamy do pomocy Misty :)
Niestety są też wady, ale te można naprawić!:
- za dużo spamu na forum. Wszystkie stare tematy dotyczące jednego zagadnienia powinny zostać zebrane w 1, by się nie dublowały! Ciężko się szuka informacji, gdy trafiamy na takie cuda: "Nwm jak to nazwac" https://gamehag.com/pl/forum/t/59142-nwm-jak-to-nazwac a dopiero w poście tekst wyjaśniający, że nie dostał pkt.za art. Już w temacie powinno być wiadomo o co chodzi. Taka osoba pewnie nawet nie czytała przed ocenianiem, że za spam i plagiaty punkty z oceny się nie doliczą.
- spam i plagiaty! Ktoś już o tym też wspominał. Skoro są kary za spamowanie na forum, to i za artykuły powinny być. Dlaczego mamy tracić możliwość zdobycia KD przez kogoś kto liczy, że bez wysiłku lub cudzą pracą sporo zyska? Niech kary za plagiat będą odpowiednio wyższe, bo i przewinienie ważniejsze!
- powinna być szansa zdobycia choćby 1 KD za KAŻDĄ mini-grę. Mniej pkt, ale w większej ilości gier jest lepsze, niż więcej tylko za kilka!
- gdy zgłaszamy, że za jakąś grę nie dostaje się KD lub są inne problemy, to powinno być to od razu góry zaznaczone z* "*mogą wystąpić problemy z... zgłoś to do...."
Bardzo fajna strona , niedługo mam szanse kupić jakąś fajną nagrode wiec jest sztosik!
Złodzieje !!!! Wykonalem zadanie zalozylem nowe konto i odmowili wypalcenia KD pod takim pretekstem ze nie mam nowo zalozonego konta. Żenada
Bardzo fajna strona/apka, tylko irytujące jest dla mnie to że wpisałem złego maila i nie mogę go już zmienić!!!
mi też się podoba ale mam jedno ale zawsze w szkrzyniach z darmowimi grami i to zawsze wylosuje radom klucz z grom to mnie trocje wkurza bo to są guwniane gry
Dopiero zaczynam, ale pierwsze wrażenie bardzo dobre
Ważne, że umiem tu zdobywać KD. Na stronie internetowej bananki.pl nie umiem zdobywać bananków. A tu jest łatwiwj i szybciej (moje zdanie)
Mam nadzieje że ta strona mnie nie oszuka narazie nie moge ocenić
stronka jest git, jednak czasami ciężko zbiera się KD
Ne wiem czy to usawione komentarze. Sorry ale o ściema i oszustwo. jak uzbierasz te kamienie to okazuje sie że nie ma tej nagrody dostępnej, a sk zamowisz coś inbrgo niż klucze za dolara to nigdy go kie dostaniesz. ja czekam 2 miesiace, pisałem i msja mnie zwyczsjnie w ****. to po tostu ściema
fajna bo moge mieć robux za darmo :)
Zbieram na GTA ale troche nie ufam stronce ze mi wyplaci
sorki ale wbijam lvl i komentuje
Dla mnie słąba, szczególności administracja jest żenująca. Odebrałem sobie nagrode w postaci Dirt3 Complete Edition i nie przychodzi mi juz od 2 dni, mimo że pisze że wysyłka potrwa DO 24 godzin... Faktycznie kamienie dusz zbiera się ciężko i teoretycznie najbardziej opłaca się pisać artykuły, bo jeżeli ma się bogate słownictwo na luzie dostanie sie 1000 KD. Ale niestety tak nie jest w moim przypadku przyznaje się zrobiłem kiedyś PLAGIAT (chciałem przetestować możliwość pisania artykułów) lecz nie dawno napisałem recenzjie o grze pt. Call of Juarez Gunslinger i administracja znów uznała mi to jako PLAGIAT. Niech będzie, zdjęcia nie były moje i momentami wzorowałem się innymi źródłami informacji, ale ludzie, przecież chyba każdy tak robi. Słabe totalnie, jestem tak rozwścieczony że chyba zapszestanę korzystać z tej strony, a szkoda bo ma on duży potencjał, który nie jest wykorzystywany.
Szczerze wam powiem że kamienie zbiera sie dosyć szybko jak sie myśli, natomiast jeśli chodzi o wypłacanie nagród.... O matko, 24h to to jednak nie jest. Po napisaniu do suuportu nie dostawałem odpowiedzi od 2 dni, po czym szanowny pan raczył mi odpisać że moge se czekać miesiąć :) (i ten uśmieszek na końcu....) Moim zdaniem strata czasu, bo nagrody dalej nie widać mimo 5 dni
Fajna bardzo apka polecam każdemu
ciężko z kamieniami ,ale ok
ja tu wlazlem po amonga wogule a tera poluje na robuksy
Strona bardzo fajna ale ciężko z kamieniami