Kto gra w tą gre tylko żeby zdobyć KD XD????
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD raczej że wszyscy
skończyłem i nie dostałem kd a czekam 3 tydzień połączyłem konto
Otrzymałem informację od supportu Gamehag'a, że gdy pobiorę ją ponownie i będę kontynuować zadanie ze zdobyciem 11 poziomu zamku, to powinienem otrzymać KD. Wczoraj ukończyłem budowę 11 levela zamku i... nic. Wtedy, kiedy odinstalowałem przez przypadek grę, pisałem jeszcze do suportu Lords Mobile. Odpisali mi, że powinienem się skontaktować z tymi osobami, które zaoferowały to zadanie na Gamehag'u (domyślam się, że tu chodzi o kogoś z ich ekipy, a nie z Gamehag'a). Nie podali mi jednak żadnego e-maila, nie mogę też go znaleźć w internecie. Ktoś pomógłby mi rozwiązać ten problem? W odpowiedziach od Misty wybierając odpowiednie pytania otrzymałem odpowiedź, aby wykonać zadanie jeszcze raz, no ale tak się raczej w Lords Mobile nie da.
Mi nie chce zaliczyć drugiego zadania.
Polecam poczekać, aż będzie bonus +25% i wtedy użyć runy Tiwaz, bo wtedy dostaniecie kolejne 25%, czyli
2500 +25%= 3125 KD, pozdrawiam :)
Ja gram by dostać tylko kd
ja ją pobrałem dla KD... ale gram intensywnie... już ponad 100dni hehe...zaraz po pobraniu to 3 doby non stop na telefonie...
Ja grałam ale i tak mi nie przyszło. Ogólnie gierka fajna ale no...
Ja, ale w sumie nie tylko :p
ogólnie nie lubię gier tego typu więc ściągnęłam ją tylko, by zdobić kamienie dusz ;)
ja tylko dla kamieni dusz
Mi sie wydaje że wszyscy XDDDD
Ja gram w tą gre bo chce punkty KD! Jeśli mi ich nie dacie to niewiem XD
Ja chciałam pobrać ale mi się nie chciało bo pomyślałam że za długo mi to zajmie więc no. xD
Ja grałam w tą gre dla KD XDD ulepszyłam do 11 poziomu (zamek) i odrazu dostałam KD :)