Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.
Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty. ddd
Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.
Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraft pozwala graczom na budowanie i niszczenie obiektów położonych w losowo generowanym świecie gry. Gracz może atakować napotkane istoty, zbierać surowce czy wytwarzać przedmioty.Minecraft – komputerowa gra survivalowa o otwartym świecie stworzona przez Markusa Perssona i rozwijana przez Mojang Studios. Minecraf
Na modach jest git na telefonie fajnie sie gra
ogolem minecraft nie umarł on dopiero powstaje
wedlug mnie nie jest martwa
Myślę że minecraft jeszcze żyje.:grinning:
Uwazam, ze MINECRAFT to nadal popularna gra wsrod mlodziezy jak i dzieci oraz doroslych.
Tworcy ciesza sie popularnoscia tej gry, POLECAM!
ja sięZgadzam teraz to cs go fortnite pubg gta v i takei giereczki a minecraft :(☹:grinning:
Minecraft jest git ale mojang trochę źle to teraz robią z nim, ale jak sobie zmodujesz to jest super
Dla mnie Minecraft nigdy nie umrze i te denerwujące ogòrasy!!!
minecraft the best nigdy nie był martwy i nie będzie ez
Moim zdaniem nie, w minecraft dalej gra mnóstwo osób, może nie tyle co kilka lat temu, lecz gra dalej jest popularna i zmienia sie na lepsze.
Minecraft już mi się znudził, ale to bardzo fajna gra
Troche tak, ale jeszcze żyje. Terazkiedy to pisze w minecrafta gra dość dużo osób
ja nadal w nią gram czasami ale uważam że to już nie to samo co stare klocki, moim zdaniem tak jest umarła odkąd nie ma mojangu tylko jest microsoftowa
nie wydaje mi sie chyba nie
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, studio Mojang zakończyło wsparcie Minecraft Earth. Mobilny spin-off arcypopularnego sandboksa zniknął z dystrybucji cyfrowej, a gracze nie mogą uruchomić zainstalowanych aplikacji
Zgadzam się z Tobą, masz całkowitą rację
o nie nie minecraft nie umiera