Tak są lepsze gry od niej
Moim zdaniem to nie jest martwa gra.
moim zdaniem poprostu są lepsze gry, i tak praktycznie większość gier już straciło graczy itd
Minecraft ogulnie umarał ale teraz jak wyszedła wersja 1.16 to spowrotem popularnoś wzrasta.
Początkowo przez fortnite dużo gier umarło
minecraft to genialna gra
sieeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elooooooooooooooooooooooooooo
Są lepsze gry od minecrafta, lecz zależy to od gustu wieku i innych spraw. Ja osobiście gram w m minecrafta a nawet nagrywam na youtube. Ale gram też w inne gry takie jak wiedźmin. Odpowiadając na pytanie myślę, że nie lecz zależy to od gustu.
minecraft jest coraz lepszy
I uważam że to nie martwa gra
Nie jest martwą grą, jest wiele osób, które do niego ciągle wracają, albo ciągle grają. Serwery cały czas działają, można miło spędzić czas.
właściwie to już tak ale jeszcze znajda sie ludzie ktorzy graja w to
Nie zgadzam się z twoją opinią, gdy patrzę, np. w moje subskrypcje to 3/4 to mineraft (subuję około 200 osób) i bardzo dużo graczy w to gra czy młodszych czy starszych, co prawda zdecydowana większość młodszych graczy gra na non-premium na serwerach na nowsze wersje, a starsi gracze zdecydowanie więcej czasu na rozgrywkę poświęcają na rozgryzywaniu zagadek minecraft'a, które jeszcze nie zostały odkryte, natomiast mniejsza część graczy gra na wersjach minecraft'a od 1.14.4 w dół. Mamy jeszcze Speedrunnerów, którzy najczęściej nagrywają na YouTubie, by się wykazać swoją zręcznością, umiejętnościami , np. skill'em w szybkim podbudowywaniu się w odpowiednim momencie. Głównie starają się przejść Minecraft'a w jak najkrótszym czasie i pobiciu rekordu świata. Następnie mamy budowlańców. Głównie robią tutoriale na YouTube, konkursy na najlepiej zbudowane, np. Domki. Mamy bardzo dużo zajęć w Minecraftcie Datapacki, modyfikacje, przeróżnego rodzaju mapki itd. Więc się poprostu nie zgadzam. Od Minecraft'a odchodzą zazwyczaj osoby, które chcą grać tylko w te gry które są aktualnie na czasie zapominając o dobrej rozgrywcę i osoby, którym szybko się nudzą gry, ja aktualnie gram w Minecraft'a od 7 lat i wciąż nie przestałam w niego grać, dziękuję za uwagę miłego dnia/wieczora/nocy
tak już lepsze gry od niej GGG ale i tak wniego gram