Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hurtworld to wieloosobowa gra przetrwania na platformę PC Windows. Hurtworld jest pierwszą produkcją studia Bankroll. Gra nie posiada fabuły głównym celem gracza jest przeżycie w świecie pełnym niebezpiecznych mobów i innych ludzi. Mechanika hurtworlda jest podobna do znanego sandboxa Rust który jest głównym konkuretem pomimo wielu różnic. Rozgrywkę można prowadzić z pierwszej lub trzeciej osoby. Cała gra polega na zbieraniu przedmiotów, zabijaniu mobów i podrózowaniu. W grze jest bardzo rozwinięty crafting i budowa różno rodnych konstrukcji. Całość w szczegulności skupia się na przeżyciu w trudnych warunkach takich jak głód, promieniowanie czy temperatury. Naszymi gównymi przeciwnikami w grze są moby i inni gracze którzy będą chcieli nas zabić. Gra posiada sześć biomów: zima, pustynia, czerwona pustynia, las, średniogórze oraz równia. Na każdym z nich czychają na nas inne zagrożenia które trzeba poznać w grze. Moja opinia o grze jest bardzo poztywna jeśli ktoś szuka "zabijacza czasu" ponieważ gra bardzo wciąga. Innym ludziom gra przypadła też do gustu i wiekszość ocenia ją na 4/5 gwiazdek. Ponad to gra ma małe wmiare małe wymagania co pozwala grać ludziom z gorszym sprzętem.
Jej cena w różnych serwisach:
-Steam -23 euro(103,5zł)
-G2A- 102zł
Wymagania
Zalecane- Intel Core i5 3.0 GHz, 8 GB RAM, karta grafiki 2 GB GeForce 660/Radeon HD 6970, 4 GB HDD, Windows 7 64-bit
Minimalne: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB GeForce 460/Radeon HD 5850, 2 GB HDD, Windows XP 64-bit