Co sądzicie o season 9 na ten moment ? co wam się nie podoba , a może jednak wam się coś podoba w nowym sezonie ? zapraszam do dyskusji
Fajnie, że strzelcy powrócili, ale są odrobinę za silni. Nadal nie podoba mi się społeczność, która jest toksyczna do bólu. Pozytywnie zaskoczył mnie ekranu ładowania, choć zauwazyłem, że ludzie chcą się pokazać, ponieważ praktycznie w każdej grze trafia się kilka osób (nawet w normalnych gracz) grających postaciami o punktach maestrii przekraczających pół miliona...
KappaHype również udało mi się to zauważyć , ale w sumie kto by nie chciał się popisać ciężko wbitymi punktami na postaci prawda ? strzelczy są dosyć mocni ale to nie jest to samo co było np w sezonie 5
Dla mnie, połączenie Ostrza Nieskończoności z Armatą i Stattikiem jest zwyczajnie przegięte, zwłaszcza, gdy trafimy krytycznie. Stawia to innych strzelców w gorszej pozycji, dlatego Varus, Kai'Sa, a nawet Ezreal są obecnie o wiele słabsi.
Co do popisywania się to akurat niestety punkty maestrii częste mają się nijak do umiejętności danej osoby, choć faktycznie czasem liczba jest przytłaczająca i warta pochwały.
Fajne są nerfy do aatroxa
Jeszcze fajne nerfy do jaxa
Na zmianach ADC najbardziej wybił się lucian który jest w S tierze , a nerfy jaxa i aatroxa są szczerze nie zauważalne i dosyć nie potrzebne , te dwa championy fakt były dosyć mocne ale w niższym elo.
Sam nowy sezon nie ma dużo do pokazania, jednakże nowy system rankingowy jest dosyć przytłaczający i uważam , że dosyć zbędny.
@SSartiPL -> Nerfy Aatroxa są według Ciebie niezauważalne? Przecież był on tak często wybierany, a jego współczynnik zwycięstw wynosił grubo ponad 50%. Obecnie ledwo osiaga 45%, a częstotliwość jego wybierania spadła do zera. Co do Jaxa się zgadzam ;)
Aatrox nadal jest grywany na midzie , a przynajmniej w Korei tak to wygląda. W sumie czego to teraz na midzie nie grają ? nawet fiore sie widuje.
Jak najbardziej ale brakuje mi wielu rzeczy