Zachęcam do szerokiego pasma pomocy dla osób z niższego szczebla, jeżeli uważasz, że coś wiesz... Śmiało! Wypowiedz się!
Ćwicz i jeszcze raz ćwicz.
Jeżeli ćwiczyć, to co, bądź też w jaki sposób? Wypowiedź się trochę szerzej :) Wiele osób bedzie chciało się dowiedzieć dokładniej!
Moim zdaniem najlepiej jsst grac jedna postacia caly czas
Najlepiej taka ktora ma male pick i ban ratio
Ja grajac malzaharem z s5 do p5 w jeden sezon na dwoch trybach
Znajdz sobie fajna postac na twoja linie i graj nia duzo normali, potem poznasz ja tak bardzo ze zaden przeciwnik ci nie zaszkodzi. Sam gram Dariusem prawie 90% meczy i znam jego kontry i synergie.
A może ktoś wypowie się na temat swojej głowej postaci? Jej wady, zalety.
Witam. Moim zdaniem aby być lepszym, jest poznanie postaci po wyglądzie , stylu , może jej historii. I po tym jak wybierzemy sobie tą postać to staramy się grać nią na wielu liniach zobaczyć na której linii gra się nam najlepiej np. (Jak ja.. grałem Yasuo JNG early -takie sobie- late -b. dobrze-). Taa mainuje Yasuo, pewnie wielu se pomyśli : Dziecko i mainuje Yasuo. No tak, jestem dzieckiem ale nie raz pokonałem o wiele starszego od siebie gracza. Pamiętajcie , nie grajcie postaciami, które są b. często banowane tak jak np. Zed. Zed jest ostatnio o wiele częściej banowany od Yasuo (Na rankedach Brąz-Gold). Mam nadzieję , że moja wypowiedź komuś pomoże. Życzę powodzenia na Summoner's Rift!