fnogaj
fnogaj
Gem223
Kata Panina
Kata Panina
Gem22
nerowero111
nerowero111
Gem10
Happy 😊 boy
Happy 😊 boy
Gem13
deepikamuruganandam2006
deepikamuruganandam2006
Gem8
rachfaa
rachfaa
Gem56
ibrahim shaikh
ibrahim shaikh
Gem12
Payel Karmakar
Payel Karmakar
Gem223
b21905106
b21905106
Gem420
Ayub Ali
Ayub Ali
Gem8
Hamm Berger
Hamm Berger
Gem144
ccfrere
ccfrere
Gem20
Jhothi
Jhothi
Gem8
Hanoodh Bafaqir
Hanoodh Bafaqir
Gem10
Egemen
Egemen
Gem8
Castomic
Castomic
Gem101
sara2512008
sara2512008
Gem8
Jermy
Jermy
Gem11
ranwas9983487780
ranwas9983487780
Gem8
PaulTran
PaulTran
Gem239
Deszcz

Gem5

unranked rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconEmerson Eduardo Perez lipe: Hola
SystemGamehag: 2 users received Gem59 from the Rain.
unranked rank iconPayel Karmakar: @Egemen heyy
unranked rank iconPayel Karmakar: how does this work? when and how are the gems distributed?
unranked rank iconEgemen: hello
SystemGamehag: @Payel Karmakar tipped Gem100 to the Rain
unranked rank iconPayel Karmakar: hey am new here
unranked rank iconrachfaa: how much is 1 dollar in coins
unranked rank iconHamm Berger: the ranking is so slow to progress
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconHamm Berger: EZ emote (inline chat version)
unranked rank iconmarion48: OMEGALUL emote (inline chat version)
unranked rank iconkokorin.k.k.45: тут рил игры можно получить
unranked rank iconFrancisco Castro Allende: hh
unranked rank iconryan walker: wsg ma g
unranked rank iconryan walker: yo
SystemGamehag: One user received Gem6 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: ratJAM emote (inline chat version)
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Iewkiwie
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Kekekek
unranked rank iconYaribeth Fajardo: Hola
unranked rank iconkaroliina20: No o
AdminSwirfty: You can earn Gems and cash them out for Roblox gift cards via LootPay
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: Dancin emote (inline chat version)
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: porfa
unranked rank iconJeroen Canova Delgado: quiere robux
unranked rank iconshehzad khan: hi
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconBrenely Rivera: Hola
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

32

0/160

Da się odinstalować robloxa? A jak już jest zainstalowany jak grać??

XxLassiexX avatar

XxLassiexX

April 23, 2022 at 02:10 PM

Bo nom zainstalowała robloxa ale go nie zbyt chce ( bo jak mama odkryje nwm jaką wymówkę zrobić XDD) dobra ale jak już mam robloxa ( mam nazwę ROBLOX studio) no to jak już jestem na swym koncie w wersji online to mogę grać w jaką grę chce? I czy ROBLOX ma wirusa? Martwi mnie rozszerzenie exe ale to jest rozszerzenie do gier ale no martwi mnie, pomożecie mi?
susnt avatar

susnt

April 23, 2022 at 02:39 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.
ddx_Jakubo_ avatar

ddx_Jakubo_

April 23, 2022 at 07:42 PM

chyba tak ale tez tego nie wime ale chyba się da ale też tego niewiem bo roblox jak zainstalujesz to nie odinstalujesz XD
lord2022 avatar

lord2022

May 5, 2022 at 01:06 AM

jjkhggga
Axi_lied avatar

Axi_lied

May 8, 2022 at 12:00 AM

nwm wsm
Maja_Cat21 avatar

Maja_Cat21

May 8, 2022 at 04:23 PM

Robloxa da się odinstalować jak każdą grę!
Kara_Lara avatar

Kara_Lara

May 10, 2022 at 02:00 PM

tak roblox to jak kazda inna gra
adrian_dawidowski avatar

adrian_dawidowski

May 10, 2022 at 09:11 PM

roblox to fajna gra
OnlyYuri avatar

OnlyYuri

May 15, 2022 at 07:49 PM

Robloxa z tego co mi wiadomo można usunąć jak każdą normalną grę
Kubkubs3234 avatar

Kubkubs3234

May 16, 2022 at 12:26 AM

wchodzisz w menu start, szukasz programy i funkcje, szukasz robloxa i klikasz odinstaluj
aina_anonimka avatar

aina_anonimka

May 25, 2022 at 03:13 PM

da się odinstalować, tak można grać we wszystkie gry z niego, nie nie ma wirusa

hejhejuwubaka avatar

hejhejuwubaka

May 25, 2022 at 03:50 PM

da się odinstalować, a co do tego jak grac to trudno wytłumaczyc, polecam poogladac o tym jakis filmiki na yt
0kittx avatar

0kittx

May 29, 2022 at 05:47 PM

1. możesz grać w wiekszość gier. Tylko nieliczne są za robux, ale to nie przeszkadza w grze.
2. roblox nie ma wirusa ( no chyba, że pobierasz z podejrzanych stron co właściwie nie ma sensu, bo roblox jest za darmo).
Emex_Yt1 avatar

Emex_Yt1

June 8, 2022 at 06:07 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra.
MovementQ12 avatar

MovementQ12

June 24, 2022 at 10:00 PM

nice żeby odinstalować bobloxa muszisz go usónąć i wejść w komputer odinstaluj zainstaluj i odinstaluj
blobloxa
iFilKu avatar

iFilKu

June 26, 2022 at 05:37 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra

Da się odinstalować robloxa? A jak już jest zainstalowany jak grać?? na forum Roblox na Gamehag