Rain ends in

unranked rank iconGladys Camacho: No me da las gemas
unranked rank iconGladys Camacho: Okhj
unranked rank iconGladys Camacho: Hablen con sentido porfa
unranked rank iconВиталий Пюро: вчемприколэтогосайта
unranked rank iconGladys Camacho: Hola porque no hablan?
unranked rank iconGladys Camacho: Hola soy nuevo  apenas entre
unranked rank iconmontanayork7:  Kekwait emote (inline chat version) 
unranked rank iconmontanayork7: hy guys how are yall
unranked rank iconxStelyz: ddd
AdminSwirfty: Applies to offers as well 
unranked rank iconsebzanga: That 72 hours also apply to games? Or only offers?
unranked rank iconcarranza jose: ok thanks
AdminSwirfty: Those will be brought back in the future 
unranked rank iconcarranza jose: Add a chest section like the previous app and a paid VIP?
AdminSwirfty: If you completed an offer and haven't received the reward within 72 hours, we recommend contacting the offerwall's support
unranked rank iconcarranza jose:  Weirdge emote (inline chat version) 
unranked rank iconcarranza jose: I just placed an offer to deposit and play 5 different slots. Do the offers pay out?
AdminSwirfty: Game keys will be added in the future 
unranked rank iconsebzanga: Now you cant get steam keys? Only paypal?
unranked rank iconcarranza jose: wa
AdminJoshverd:  Yo emote (inline chat version) 
unranked rank iconSohanwork: wow
unranked rank iconsin comentarios:  POGGERS emote (inline chat version) 
unranked rank iconsin comentarios: como paso
AdminSwirfty: @sin comentarios Gamehag is under new ownership which is why it changed 
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Ni idea, yo acabo de llegar
novice rank iconthe future: Hey
unranked rank iconsin comentarios: coontexto de por que gamehag cambio tanto
unranked rank icontmercadoportell.mtp: Between RevU and MyChips, which's games are better overall in terms of making money for the time allocated?
unranked rank iconsin comentarios:  Dancin emote (inline chat version) 
Sign in to start chatting

24

0/160

Da się odinstalować robloxa? A jak już jest zainstalowany jak grać??

XxLassiexX avatar

XxLassiexX

April 23, 2022 at 02:10 PM

Bo nom zainstalowała robloxa ale go nie zbyt chce ( bo jak mama odkryje nwm jaką wymówkę zrobić XDD) dobra ale jak już mam robloxa ( mam nazwę ROBLOX studio) no to jak już jestem na swym koncie w wersji online to mogę grać w jaką grę chce? I czy ROBLOX ma wirusa? Martwi mnie rozszerzenie exe ale to jest rozszerzenie do gier ale no martwi mnie, pomożecie mi?

susnt avatar

susnt

April 23, 2022 at 02:39 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.

ddx_Jakubo_ avatar

ddx_Jakubo_

April 23, 2022 at 07:42 PM

chyba tak ale tez tego nie wime ale chyba się da ale też tego niewiem bo roblox jak zainstalujesz to nie odinstalujesz XD

lord2022 avatar

lord2022

May 5, 2022 at 01:06 AM

jjkhggga

Axi_lied avatar

Axi_lied

May 8, 2022 at 12:00 AM

nwm wsm

Maja_Cat21 avatar

Maja_Cat21

May 8, 2022 at 04:23 PM

Robloxa da się odinstalować jak każdą grę!

Kara_Lara avatar

Kara_Lara

May 10, 2022 at 02:00 PM

tak roblox to jak kazda inna gra

adrian_dawidowski avatar

adrian_dawidowski

May 10, 2022 at 09:11 PM

roblox to fajna gra

OnlyYuri avatar

OnlyYuri

May 15, 2022 at 07:49 PM

Robloxa z tego co mi wiadomo można usunąć jak każdą normalną grę

Kubkubs3234 avatar

Kubkubs3234

May 16, 2022 at 12:26 AM

wchodzisz w menu start, szukasz programy i funkcje, szukasz robloxa i klikasz odinstaluj

aina_anonimka avatar

aina_anonimka

May 25, 2022 at 03:13 PM

da się odinstalować, tak można grać we wszystkie gry z niego, nie nie ma wirusa

hejhejuwubaka avatar

hejhejuwubaka

May 25, 2022 at 03:50 PM

da się odinstalować, a co do tego jak grac to trudno wytłumaczyc, polecam poogladac o tym jakis filmiki na yt

0kittx avatar

0kittx

May 29, 2022 at 05:47 PM

1. możesz grać w wiekszość gier. Tylko nieliczne są za robux, ale to nie przeszkadza w grze.
2. roblox nie ma wirusa ( no chyba, że pobierasz z podejrzanych stron co właściwie nie ma sensu, bo roblox jest za darmo).

Emex_Yt1 avatar

Emex_Yt1

June 8, 2022 at 06:07 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra.

MovementQ12 avatar

MovementQ12

June 24, 2022 at 10:00 PM

nice żeby odinstalować bobloxa muszisz go usónąć i wejść w komputer odinstaluj zainstaluj i odinstaluj
blobloxa

iFilKu avatar

iFilKu

June 26, 2022 at 05:37 PM

Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra