Bo nom zainstalowała robloxa ale go nie zbyt chce ( bo jak mama odkryje nwm jaką wymówkę zrobić XDD) dobra ale jak już mam robloxa ( mam nazwę ROBLOX studio) no to jak już jestem na swym koncie w wersji online to mogę grać w jaką grę chce? I czy ROBLOX ma wirusa? Martwi mnie rozszerzenie exe ale to jest rozszerzenie do gier ale no martwi mnie, pomożecie mi?
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.
chyba tak ale tez tego nie wime ale chyba się da ale też tego niewiem bo roblox jak zainstalujesz to nie odinstalujesz XD
Robloxa da się odinstalować jak każdą grę!
tak roblox to jak kazda inna gra
Robloxa z tego co mi wiadomo można usunąć jak każdą normalną grę
wchodzisz w menu start, szukasz programy i funkcje, szukasz robloxa i klikasz odinstaluj
da się odinstalować, tak można grać we wszystkie gry z niego, nie nie ma wirusa
da się odinstalować, a co do tego jak grac to trudno wytłumaczyc, polecam poogladac o tym jakis filmiki na yt
1. możesz grać w wiekszość gier. Tylko nieliczne są za robux, ale to nie przeszkadza w grze.
2. roblox nie ma wirusa ( no chyba, że pobierasz z podejrzanych stron co właściwie nie ma sensu, bo roblox jest za darmo).
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra.
nice żeby odinstalować bobloxa muszisz go usónąć i wejść w komputer odinstaluj zainstaluj i odinstaluj
blobloxa
Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra. Grają w nią młodsi i starsi i każdy znajdzie coś dla siebie.Są poradniki jak odinstalowywać gry na yt i je serdecznie polecam. Będąc online możesz grać w gry jakie chcesz. 95% jest darmowa. Roblox raczej nie ma wirusa. Jest popularną gierką i w dodatku darmową, więc nie sądzę, że musisz się czymś martwić :D Serdecznie ciebie pozdrawiam. A i na sam koniec. Roblox nie jest czymś wstydliwym myślę, to tylko gra