Serio działa z tym pisaniem? U mnie chyba nie widać specjalnie różnicy. Tak jak piszą poprzednicy, tutaj raz coś działa, raz nie i nie do końca wiadomo dlaczego :(
Ta metoda już chyba nie działa (pisanie komentarzy) bo mi nie daje a bardzo dużo komentuję i nie wiem czy to kwesia złych komentarzy czy po prostu już nie działa bo za dużo osób pisało i im się nie opłacało
Ta metoda już chyba nie działa (pisanie komentarzy) bo mi nie daje a bardzo dużo komentuję i nie wiem czy to kwesia złych komentarzy czy po prostu już nie działa bo za dużo osób pisało i im się nie opłacało
ja nie dostaje xpa za pisanie komentarzy pod forum i arkuszami ktos moze wie dlaczego?? brakuje mi malo do 3 pozoimu
ja nie dostaje xpa za pisanie komentarzy pod forum i arkuszami ktos moze wie dlaczego?? brakuje mi malo do 3 pozoimu
Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić żegnam
Ja jestem ciekawy czy za pisanie długich komentarzy da się zbierać kamienie dusz. Chociaż ja raczej próbuję wykonywać zadania, od czasu do czasu także ocenie artykuły ale i tak mam mało kamieni dusz.
sprawdzam czy komentowanie da w ogóle jakiegoś expa bo chce w końcu odebrać moje klucze na steam które wylosowałem w skrzynce
Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność za niesamowity poradnik do nabijania doświadczenia! Miloszrp0, chcę podziękować Ci z całego serca za poświęcenie czasu i wysiłku na napisanie tak szczegółowego i pomocnego poradnika. Twoja wiedza i doświadczenie są niezwykle cenne dla społeczności, która będzie mogła korzystać z Twoich wskazówek i wskazówek, aby osiągnąć swoje cele w grze.
Twoje starania zasługują na ogromne uznanie, a ja jestem ogromnie zadowolony z faktu, że taka fantastyczna społeczność jak Twoja istnieje, gotowa do dzielenia się wiedzą i wspierania innych graczy. Twój wkład z pewnością sprawi, że doświadczenie gry będzie przyjemniejsze i bardziej satysfakcjonujące dla wielu osób.
Dziękuję Ci raz jeszcze, Miloszrp0, za Twoją hojność i oddanie. Twoje starania naprawdę będą miały znaczący wpływ na innych graczy, a ja jestem niezwykle wdzięczny za to, że podzieliłeś się swoją wiedzą z nami wszystkimi.
Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić
Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić żegnam Miloszrp0
teraz juz sie nie dostaje xp za pisanie wiadomosci? ciekawi mnie to bo potrzebuje troche zdobyc
teraz juz sie nie dostaje xp za pisanie wiadomosci? ciekawi mnie to bo potrzebuje troche zdobyc
RozaliKing a piszesz długi kometarz czy krótki? jak długi to dostaniesz 4-6% musi być długi jak naprzykład tne mój
czy to działa czy nie bo multum komentarzy a ja nie mam pojęcia to samo ankiety wszystko zabugowane linki nie działają może im te dyski na serwerze szwankują czy skrypty