Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut
o to poradnik:
szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum
Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać
naprzykład dam przykład
Podaj swoją ulubioną grę
no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd
więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić
żegnam Miloszrp0
No ja pisze no i mi nie nabija
RozaliKing a piszesz długi kometarz czy krótki? jak długi to dostaniesz 4-6% musi być długi jak naprzykład tne mój
Sprawdzam tę metodę którą tu przedstawiłeś. Mam nadzieję że to coś da bo mam problem z tym od dłuższego czasu. Myślisz że wystarczy, że napiszę tu jeden komentarz, czy muszę jeszcze z 5 napisać, żeby to miało ręce i nogi?
Sprawdzam tę metodę którą tu przedstawiłeś. Mam nadzieję że to coś da bo mam problem z tym od dłuższego czasu. Myślisz że wystarczy, że napiszę tu jeden komentarz, czy muszę jeszcze z 5 napisać, żeby to miało ręce i nogi?
Według mbie najlepszyn sposobem jest wykonywanie zadań
nw ja tam pisze i nie nabija mi a nie chce mi sie zdobywac 300009072927 lvl w jakiejs grze :skull:
sprawdzam teraz czy ten sposób napewno działa bo przydał by mi się exp
dobra muszę to sprawdzić bo od jakiegoś czasu nie nabija mi exp i jest ciężko miałam poziom 3 ale ktoś mi zgłosił spam i jestem znowu na poziomie 2
um coś chyba nie działa muszę spróbować jeszcze raz
u mnie cos ta metoda nie funkcjonuje pisze kamentarze pod artykulami na forum itd. i nic nie przyznaje, w ogle odielo mi punkty doswiadczenia nie wiadomo dlaczego pomoże ktoś?
Gamehag od jakiegoś czasu chyba nie działa tak jak powinno. Połowa rzeczy nie działa. Pisanie komentarzy tak samo nie działa, nie wiem o co chodzi.
Hmm no dobrze to sprawdzam czy nabija w takim razie. Chcialabym miec juz ten 3 lvl zeby móc wyplacic te kamienie dusz
Też mam wrażenie, że od jakiegoś czasu, strona strasznie buguje i nie zlicza właśnie komentary i wielu innych aktywności :/
Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić żegnam Miloszrp0
ja tam wgl nie dostaje zadnego expa nwm czemu xD pisze ciagle ale exp sie nie nabija wgl
sprawdzam tą metode ale jakos nie nabina xp a chce uzbierać 3lvl . ale może ta metoda działa. .
Sprawdzam Twą metodę, użytkowniku tej jakże cudownej aplikacji. Dziękuję bardzo za radę, gdyż naprawdę zależy mi na wbiciu poziomu trzeciego. Mam nadzieję, iż wszyscy wiedzą, że trawa jest zielona.
Sheep, sheep, sheep, pikmin. próbuje napić exp, lecz nie działa, więc nie rozumiem o co chodzi, ale okej. bardzo chcę 3 poziom ładnie proszę Gamehag daj mi go, owce są bardzo piękne tak jak wszystko
Expa można zdobywać przez wykonywanie zadań.
przez zadania chyba najlepiej
Hej o to poradnik szybko pisany na dużą ilość expa w kilka minut o to poradnik: szukacie sobie artykuł lub jakiś interesujący temat na forum Piszecie ale co najmniej dwa zdania lub zdanie z 6-8 słowami (w moim przypadku działa) a im więcej słów tym więcej expa ja za pisanie 10 komentarzy dziennie dostaję 20-28% expa więc warto pisać naprzykład dam przykład Podaj swoją ulubioną grę no i piszecie : Gta V , minecraft , roblox dlatego że... :itd więc to był szybki poradnik i można serio szybko sobie expa expić żegnam Miloszrp0