Rain

Gem47

SystemGamehag: One user received Gem55 from the Rain.
unranked rank iconAdli Enríquez: Hola
unranked rank iconviperlegend266: hello
SystemGamehag: 2 users received Gem135 from the Rain.
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAndrea Daniela Ríos: Hola
unranked rank iconAndrea Daniela Ríos: Hola
unranked rank iconsworddog: pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconninjahattodi0190: I'm new here ,,,upto how many usd we can make per day from here and in how long time
unranked rank iconninjahattodi0190: Anyone have withdrawal before so from this app to his account guys
unranked rank iconninjahattodi0190: What's the value of these gems in $
unranked rank iconninjahattodi0190: Hi
unranked rank iconjgdub: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconjgdub: hi
SystemGamehag: 2 users received Gem58 from the Rain.
unranked rank iconKen: bro some dont work btw
unranked rank iconerayve: 'ello!
SystemGamehag: @nicolhasandres13 tipped Gem100 to the Rain
SystemGamehag: 4 users received Gem27 from the Rain.
unranked rank iconKen: its trash now
unranked rank iconKen: yea bro
unranked rank iconnicolhasandres13: gamehag cambio mucho desde hace 4 años :(
unranked rank iconJonathan Cook: sup
unranked rank iconsin comentarios: Hola
unranked rank iconnicolhasandres13: hi
unranked rank iconKen: hi
unranked rank iconDemonek_YT: hi
unranked rank iconKen: les goo
SystemGamehag: 2 users received Gem95 from the Rain.
unranked rank iconKen: gg
Sign in to start chatting

20

0/160

co robicie w wolnym czasie?

Czokotoko avatar

Czokotoko

January 15, 2022 at 04:14 PM

co lubicie robić w wolnym czasie?
Arianq1Snape avatar

Arianq1Snape

January 21, 2022 at 11:55 PM

czytam książki hp i śpiewam piosenki arianki na caly dom
manugitgud avatar

manugitgud

February 9, 2022 at 04:32 AM

oglądam coś albo gram teraz gdy zaczyna być troche cieplej zaczne jeździc na rowerze
Master309 avatar

Master309

February 9, 2022 at 05:43 AM

zazwyczaj gram w coś
sxigor1yt avatar

sxigor1yt

February 9, 2022 at 03:04 PM

co tam
ktoś gra w cs go ?

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:06 PM

grac w roblox

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:07 PM

i inne gry

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:07 PM

spac

PingwineQ040 avatar

PingwineQ040

February 10, 2022 at 02:06 AM

Grać w piłkę albo na kompie no ogólnie chlować bombe
zvzk4 avatar

zvzk4

February 11, 2022 at 02:20 PM

grac w cos albo nie wiem rysowac
PingwineQ040 avatar

PingwineQ040

February 11, 2022 at 06:14 PM

wszystko na co mam ochotę xd
DanielNebras avatar

DanielNebras

February 12, 2022 at 07:00 PM

Czytam książki, gram w RPG i gwinta, wychodzę IRL ale to na wiosnę xD
Psiafanka_1 avatar

Psiafanka_1

April 24, 2022 at 09:16 PM

Ja w wolnym czasie gram w roblox, rysuje, i jeżdzę na rowerze jak jest ciepło na dworze.
patryk_krazek avatar

patryk_krazek

August 4, 2022 at 01:14 PM

oglądam coś albo gram
radek_22 avatar

radek_22

August 5, 2022 at 02:37 AM

spotykam się ze znajomymi
WolfOlaFox avatar

WolfOlaFox

August 7, 2022 at 02:12 PM

gotuję coś oglodąm robię shorty gram w roblox
starmilks avatar

starmilks

October 27, 2022 at 04:59 PM

Panowie sam nie narzekam na powodzenie ale ciekawi mnie jakie działanie na kobiety mogą mieć perfumy z feromonami? Planuję sobie kupić jakies dobre ale nie jestem jakiś doświadczony w tej kwestii i po prostu ciekawi mnie co i jak. Jakie dawki używacie i może jakich stosujecie? Podejrzewam,ze działanie mozę być tutaj 50 na 50 bo może zadziałac placebo jak również mogą mieć środki. No i jak wybrac odpowiednie tak aby nie dać nabić się w butelkę i aby kupic sobie takie aby dzialały?
juan_m avatar

juan_m

November 2, 2022 at 06:10 PM

Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.
starmilks avatar

starmilks

November 2, 2022 at 07:16 PM

Dzięki za radę, ogólnie czytałem sobie o nich tak więc je zamawiam! A i czy ma znaczenie czy używam feromoonów w zamkniętych czy otwartych pomieszczeniach? Czy ma to wpływ na ich działanie?
Nokaqa avatar

Nokaqa

November 4, 2022 at 06:10 PM

Najczęściej gram różnego rodzaju gry, rysuję i piszę odpowadania lecz to już jest rzadkość

niematakiegobicia13 avatar

niematakiegobicia13

November 11, 2022 at 05:05 PM

zdobywać kd na gamehag
Hetmanex avatar

Hetmanex

December 23, 2022 at 11:01 PM

W wolnym czasie jeśli jest ciepło +15 stopni to wychodzę najczęsciej pograć z kolegami w piłkę na orliku - staram się być najlepszy. Jeśli jest taki okres jak teraz to najczęściej gram w gry ( Minecraft, Counter Strike). Jeśli mi się odechce oglądam filmy na youtubie.
kasikombr avatar

kasikombr

December 26, 2022 at 02:40 AM

hemoglobina no wiesz itp
mikolajek157 avatar

mikolajek157

December 29, 2022 at 03:19 PM

Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.

mikolajek157 avatar

mikolajek157

December 29, 2022 at 03:19 PM

co robicie w wolnym czasie? - Hydepark Forum on Gamehag