co lubicie robić w wolnym czasie?
czytam książki hp i śpiewam piosenki arianki na caly dom
oglądam coś albo gram teraz gdy zaczyna być troche cieplej zaczne jeździc na rowerze
co tam
ktoś gra w cs go ?
Grać w piłkę albo na kompie no ogólnie chlować bombe
grac w cos albo nie wiem rysowac
wszystko na co mam ochotę xd
Czytam książki, gram w RPG i gwinta, wychodzę IRL ale to na wiosnę xD
Ja w wolnym czasie gram w roblox, rysuje, i jeżdzę na rowerze jak jest ciepło na dworze.
spotykam się ze znajomymi
gotuję coś oglodąm robię shorty gram w roblox
Panowie sam nie narzekam na powodzenie ale ciekawi mnie jakie działanie na kobiety mogą mieć perfumy z feromonami? Planuję sobie kupić jakies dobre ale nie jestem jakiś doświadczony w tej kwestii i po prostu ciekawi mnie co i jak. Jakie dawki używacie i może jakich stosujecie? Podejrzewam,ze działanie mozę być tutaj 50 na 50 bo może zadziałac placebo jak również mogą mieć środki. No i jak wybrac odpowiednie tak aby nie dać nabić się w butelkę i aby kupic sobie takie aby dzialały?
Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.
Dzięki za radę, ogólnie czytałem sobie o nich tak więc je zamawiam! A i czy ma znaczenie czy używam feromoonów w zamkniętych czy otwartych pomieszczeniach? Czy ma to wpływ na ich działanie?
Najczęściej gram różnego rodzaju gry, rysuję i piszę odpowadania lecz to już jest rzadkość
W wolnym czasie jeśli jest ciepło +15 stopni to wychodzę najczęsciej pograć z kolegami w piłkę na orliku - staram się być najlepszy. Jeśli jest taki okres jak teraz to najczęściej gram w gry ( Minecraft, Counter Strike). Jeśli mi się odechce oglądam filmy na youtubie.
Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.