finnhoyer
finnhoyer
Gem164
rayal.ksjslsosls.12
rayal.ksjslsosls.12
Gem52
Atia
Atia
Gem330
taj howe
taj howe
Gem231
jr2841343
jr2841343
Gem14
taj howe
taj howe
Gem10
ifttakhar
ifttakhar
Gem12
taj howe
taj howe
Gem40
hanfred
hanfred
Gem100
taj howe
taj howe
Gem2,100
لانا الشمري
لانا الشمري
Gem21
Bartłomiej Niedźwiecki
Bartłomiej Niedźwiecki
Gem231
taj howe
taj howe
Gem10
taj howe
taj howe
Gem2,100
natasha nowak
natasha nowak
Gem1,792
Serdar
Serdar
Gem140
ferriquelme.sainz
ferriquelme.sainz
Gem10
ferriquelme.sainz
ferriquelme.sainz
Gem20
Guilherme Pereira
Guilherme Pereira
Gem10
ferriquelme.sainz
ferriquelme.sainz
Gem231
Rain

Gem0

SystemGamehag: 2 users received Gem36 from the Rain.
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
AdminSwirfty: You can play games, complete offers, and take surveys to earn Gems, then convert those Gems into gift cards, games, etc.
unranked rank iconfarooqlashari1984: someone guide pls
unranked rank iconfarooqlashari1984: is this gamehag pays real money?
unranked rank iconluisdiegocases: hola
AdminJoshverd: Yo emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconMatCax Cebiche: gaaaaaaa
unranked rank iconMatCax Cebiche: esto funciona?
SystemGamehag: One user received Gem55 from the Rain.
unranked rank iconAdli Enríquez: Hola
unranked rank iconviperlegend266: hello
SystemGamehag: 2 users received Gem135 from the Rain.
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAndrea Daniela Ríos: Hola
unranked rank iconAndrea Daniela Ríos: Hola
unranked rank iconsworddog: pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconninjahattodi0190: I'm new here ,,,upto how many usd we can make per day from here and in how long time
unranked rank iconninjahattodi0190: Anyone have withdrawal before so from this app to his account guys
unranked rank iconninjahattodi0190: What's the value of these gems in $
unranked rank iconninjahattodi0190: Hi
unranked rank iconjgdub: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconjgdub: hi
SystemGamehag: 2 users received Gem58 from the Rain.
unranked rank iconKen: bro some dont work btw
unranked rank iconerayve: 'ello!
SystemGamehag: @nicolhasandres13 tipped Gem100 to the Rain
Sign in to start chatting

24

0/160

co robicie w wolnym czasie?

Czokotoko avatar

Czokotoko

January 15, 2022 at 04:14 PM

co lubicie robić w wolnym czasie?
Arianq1Snape avatar

Arianq1Snape

January 21, 2022 at 11:55 PM

czytam książki hp i śpiewam piosenki arianki na caly dom
manugitgud avatar

manugitgud

February 9, 2022 at 04:32 AM

oglądam coś albo gram teraz gdy zaczyna być troche cieplej zaczne jeździc na rowerze
Master309 avatar

Master309

February 9, 2022 at 05:43 AM

zazwyczaj gram w coś
sxigor1yt avatar

sxigor1yt

February 9, 2022 at 03:04 PM

co tam
ktoś gra w cs go ?

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:06 PM

grac w roblox

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:07 PM

i inne gry

janbruno avatar

janbruno

February 9, 2022 at 04:07 PM

spac

PingwineQ040 avatar

PingwineQ040

February 10, 2022 at 02:06 AM

Grać w piłkę albo na kompie no ogólnie chlować bombe
zvzk4 avatar

zvzk4

February 11, 2022 at 02:20 PM

grac w cos albo nie wiem rysowac
PingwineQ040 avatar

PingwineQ040

February 11, 2022 at 06:14 PM

wszystko na co mam ochotę xd
DanielNebras avatar

DanielNebras

February 12, 2022 at 07:00 PM

Czytam książki, gram w RPG i gwinta, wychodzę IRL ale to na wiosnę xD
Psiafanka_1 avatar

Psiafanka_1

April 24, 2022 at 09:16 PM

Ja w wolnym czasie gram w roblox, rysuje, i jeżdzę na rowerze jak jest ciepło na dworze.
patryk_krazek avatar

patryk_krazek

August 4, 2022 at 01:14 PM

oglądam coś albo gram
radek_22 avatar

radek_22

August 5, 2022 at 02:37 AM

spotykam się ze znajomymi
WolfOlaFox avatar

WolfOlaFox

August 7, 2022 at 02:12 PM

gotuję coś oglodąm robię shorty gram w roblox
starmilks avatar

starmilks

October 27, 2022 at 04:59 PM

Panowie sam nie narzekam na powodzenie ale ciekawi mnie jakie działanie na kobiety mogą mieć perfumy z feromonami? Planuję sobie kupić jakies dobre ale nie jestem jakiś doświadczony w tej kwestii i po prostu ciekawi mnie co i jak. Jakie dawki używacie i może jakich stosujecie? Podejrzewam,ze działanie mozę być tutaj 50 na 50 bo może zadziałac placebo jak również mogą mieć środki. No i jak wybrac odpowiednie tak aby nie dać nabić się w butelkę i aby kupic sobie takie aby dzialały?
juan_m avatar

juan_m

November 2, 2022 at 06:10 PM

Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.
starmilks avatar

starmilks

November 2, 2022 at 07:16 PM

Dzięki za radę, ogólnie czytałem sobie o nich tak więc je zamawiam! A i czy ma znaczenie czy używam feromoonów w zamkniętych czy otwartych pomieszczeniach? Czy ma to wpływ na ich działanie?
Nokaqa avatar

Nokaqa

November 4, 2022 at 06:10 PM

Najczęściej gram różnego rodzaju gry, rysuję i piszę odpowadania lecz to już jest rzadkość

niematakiegobicia13 avatar

niematakiegobicia13

November 11, 2022 at 05:05 PM

zdobywać kd na gamehag
Hetmanex avatar

Hetmanex

December 23, 2022 at 11:01 PM

W wolnym czasie jeśli jest ciepło +15 stopni to wychodzę najczęsciej pograć z kolegami w piłkę na orliku - staram się być najlepszy. Jeśli jest taki okres jak teraz to najczęściej gram w gry ( Minecraft, Counter Strike). Jeśli mi się odechce oglądam filmy na youtubie.
kasikombr avatar

kasikombr

December 26, 2022 at 02:40 AM

hemoglobina no wiesz itp
mikolajek157 avatar

mikolajek157

December 29, 2022 at 03:19 PM

Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.

mikolajek157 avatar

mikolajek157

December 29, 2022 at 03:19 PM

co robicie w wolnym czasie? - Hydepark Forum on Gamehag