Deszcz

Gem432

mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconNahiara thais Martins: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconNahiara thais Martins: Cześć wszystkim!
novice rank iconSAKK: 114514
novice rank iconSAKK: Kurczak ty też
SystemGamehag: 6 użytkowników otrzymało Gem100 od Deszczu.
mage rank iconwhoismagickituk: Hihi
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconfaqlashare: cześć
novice rank iconNahiara thais Martins: blobDance emote (inline chat version)
novice rank icons4ch4t0uill3: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconNahiara thais Martins: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconNahiara thais Martins: czeeeść
novice rank iconFroidZ: cześć
novice rank iconKirill: Yo emote (inline chat version)
novice rank iconilyasmeer29: Astute Gentleman emote (inline chat version)
novice rank iconbanjocarl: Dance Unique emote (inline chat version)
apprentice rank iconLucy Lorren: Capybara stare emote (inline chat version)
novice rank iconnotorioustf2: Kekwait emote (inline chat version)
novice rank iconUsername ayayshs: sbsvvssbsh
novice rank iconFrancisco: --
novice rank iconjarvis ng: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconRansom Ron: looooool
SystemGamehag: 13 użytkowników otrzymało Gem46 od Deszczu.
novice rank icon3903167435: 555
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconJacob7179: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconMichi_fuzs: Popcorn emote (inline chat version)
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconSameily_20: FeelsRainMan emote (inline chat version) confusedCat emote (inline chat version)
apprentice rank iconanchorageballer: wypłaciłem robux o 11:00, ale nadal ich nie otrzymałem
apprentice rank iconanchorageballer: bruh.
novice rank icon29-Nguyễn Bảo Tâm: Kekwait emote (inline chat version)
apprentice rank iconPaulTran: Miły
novice rank iconwei4536casper: 1145
novice rank iconNikola: 555
novice rank icons4ch4t0uill3: Astute Gentleman emote (inline chat version)
mage rank iconwhoismagickituk: Cześć
SystemGamehag: Yo emote (inline chat version)
SystemGamehag: @penacruzambrocio069 dał Gem24 Deszczowi
novice rank iconMahmoud Sayed: Hej świecie! Nadchodzę
novice rank iconITPer: Cześć
mage rank iconTweakSL: Browhat emote (inline chat version) Browhat emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Pepega emote (inline chat version) OOOO emote (inline chat version) LULW emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) sumSmash emote (inline chat version) OOOO emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: WeSmart emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version) Packwatch emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: legoat emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) legoat emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem50 od Deszczu.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

52

0/160

GAMEHAG !!!

ameliner avatar

ameliner

December 4, 2021 at 04:34 PM

mam nadzieje że jakiś moderator lub ktos inny z zespolu gamehag to czyta. A więc chcialem powiedziec ze denerwuje mnie ta strona bo mam tu konto pół roku i ta stronka wygladała na legitną. Ale mam wątpliwości. Gamehag ciągle cofa mi punkty xp za rzekomy spam na forum. Do niczego takiego nie doszło. Moge pisać 5 razy na 24h a piszę 2 razy dziennie. Denerwuje mnie to poniewaz nie moge odebrac nagrod. mam robuxa testowego w ekwipunku ale zeby go odebrac musze miec 3 level. Miałem 3 level już 3 razy. Do odebrania robuxa potrzeba 2 dni. I jak juz wbije ten level to rano nastepnego dnia trace lvl za niby spam na forum. to jest niefajne bo ciagle wbijam i trace a teraz to juz byla totalna przesada. Usunieto mi prawie pół lvlu za NIC. Ja rozumiem jak bym spamował, ale ja nie spamuje. Czy moge odzyskac swoj lvl ? zdobylem go nie poprzez forum amiedzy innymi za zadania co mnie najbardziej wkurza wezcie cos z tym zrobcie bo niefajne to jest serio. Ja nie wiem czy wy to robicie specjalnie, ale juz mam złą opinie o portalu i jak jeszcze raz cos mi usuniecie to ja sie wkurwie na maksa i niewytrzymam. Skasuje konto, nigdy tego goena nie polece i dam wam wszedzie zle opinie. tpo nie jest grozba tylko zebyscie wiedzieli jak to wyglada od strony uzytkjownika. Bo ja sie codziennie loguje, wykonuje rozne zadania i czasami pisze na tym walonym forum i to mnie wkurza jak ktos mi daje spam np. na troche punktow , ale ja to jestem w stanie odrobic nastepnego dnia, ale jak mi usuwacie pół levelu to sie mega denerwuje. Zrobcie z tym cos, niestety mi przykro z tego powodu jak to wyglada bo tylko chcecie zarobic na czlowieku. Jak doczytales/as do konca to postaw sie z mojej strony i zobacz jak to wyglada. :| no niefajnie ameliner
OGUR_IGOR avatar

OGUR_IGOR

December 4, 2021 at 05:48 PM

Mam tak samo :/ gamehag nawet nie próbuję wstawić komunikatu z prawdziwą informacją i powodem wycofania xp
Panbleble avatar

Panbleble

December 4, 2021 at 06:03 PM

ja też tak mam ):
ameliner avatar

ameliner

December 4, 2021 at 06:03 PM

no ale masz 3 lvl
Panbleble avatar

Panbleble

December 4, 2021 at 10:55 PM

ciekawe czy dzisiaj znowu zabiorą mi te 80% ?? jak sądzicie
DawidooekXD avatar

DawidooekXD

December 5, 2021 at 01:33 AM

ja teak nie mam
jirek avatar

jirek

January 2, 2022 at 03:51 AM

A ja uważam że portal to dno. Dołączyłem, zagrałem w 3 gierki. W każdej założyłem nowe konto, nie grałem wcześniej. 2/3 zostały odrzucone, bo "wygląda na to że nie założyłeś nowego konta". Wysłałem do supportu ticket, załączyłem nawet screeny z nowym mailem (cały mail jest nowy, więc gra pod niego podpięta tym bardziej), oraz z mailem weryfikacyjnym, datowanym na 2 dni wstecz (48h na "automatyczne odrzucenie" zadania). I co zrobił support? Nic. Mają wywalone, brak odpowiedzi od 9 dni.

Żałosne.
Exsi89 avatar

Exsi89

January 3, 2022 at 12:14 AM

Też tak mam. Jakiś czas temu miłam 3 lvl po czym spadło mi do 2 lvl na 78%

Join the conversion by creating an account on Gamehag