Cały dzień próbuje ukończyć 1 zadanie. Mam zrobione dokładnie 15 misji i za każdym razem po 10 minutach zostaje odrzucone. Brak kontaktu z supportem. Jakieś porady? Próbowałem screeny w .jpg i .png.
Aha, tylko jak napisałem ten post to moje zadanie zostało zaakceptowane XDD
Ile zajęło ci wykonanie 1 zad?
dziwne mi tez nie akceptują, niech ktos wykona fotke jak to ma wyglądać.
Może ktoś Ogarnąc to 1 zadanie problemy już tak długo trawają
od tyg staram się oddać to zadanie
teraz zamiast źle wykonanego zadania mam: to nie twój screen...
Teraz nie mogę zaliczyć drugiego zdania, jest napisane że to nie mój zrzut ekranu.......
Ukończ 20 zadań Engineer "pierwsze kroki" jak wykonaćto??
nie chce nic mowic, ale dzisiaj zmienili zadania w wowie i crossoucie i pierwsze zadanie to zdobadz 4poziom
Ktoś wie jak wykonać zrzut ekranu dla nowego zadania nr. 1: "zdobądź 4 lvl?
klikasz w profil i tam robisz screen
Czyli w końcu trzeba ukończyć 20 misji czy mieć 4 poziom?
super a ja dalej mamże musze ukończy 20 zadań Engineer "pierwsze kroki" naprawde fajnie...
Mieli sprawdzać 48h a mineły już z 3, 4 dni czemu nie działa?
Mieli sprawdzać 48h a mineły już z 3, 4 dni czemu nie działa?
nie mam pojęcia napisz do supprotu ja też już czekam zaraz 2 dni
blue998yt_com a czego screena im wysłałes??
ktoś powie dokładnie jak ma wygladać screen do zadania z 4 poziomem?
tost375 które to zadanie??
Ja wysłałem i po 12 godzinach sprawdzili i odrzucili moje zadanie chociaż było wszystko w porządku
jak sprawdzić te ukończone 20 misji żeby zrobić screena
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag
a jeśli zalogowałem się na konto gajin w crosout ale w crosout gram pierwszy raz
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag
to jest nie fer mam konto w war thunder od 3
lat wydałem około 300 zł i co żeby zdobywać gemy musze zostawić to konto i załozyc nowe.Naprawdę jest to konieczne znam wiele osób które maja konto od dawna a i tak zbieraja gemy
mi tez odrzucili ale i tak
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag nwm XD lvl chce
Ktoś wie jak wykonać zrzut ekranu dla nowego zadania nr. 1: "zdobądź 4 lvl?
super a ja dalej mamże musze ukończy 20 zadań Engineer "pierwsze kroki" naprawde fajnie...
Zawszw gdy jest promocja czaoswa np. by zdobyć 1000 KD do soboty to oczywiście nagle przestają weryfikować zadania. Może zatydzień. zawsze przed tym jak już masz możliwość skorzystania z ofert.. :/
Pamiętaj proszę, że do zadań z War Thunder, Crossout oraz Star Conflict wymagamy, aby założyć nowe konto do każdej z tych gier. Dla przykładu, jeśli masz konto w War Thunder, nie będzie możliwości robić na tym samym koncie zadań z Crossout. Jeśli masz pewność, że konto zostało założone zgodnie z naszymi zasadami, możesz spróbować napisać do supportu Gaijin. Poproś ich o potwierdzenie, że konto zostało założone z użyciem linku Gamehag nwm XD lvl chce