gamehag zrobiłby questy z gier jakichś
mniej wymagających bo by sie bardzo przydało
o właśnie 75% ekspa do 3 lvla wbiło pozdro
Mniej wymagające gry (takie, które praktycznie nie potrzebują naszej pomocy, a poziom się wbija) typu Shakes&Fidget, Hero Zero, SAO’s Legend, Big Bang Empire czy League of Angels II (oraz pozostałe). W przypadku SAO’s Legend możemy po prostu zostawić grę samą ze sobą, a poziom wbije się sam. Także można na luzie pójść coś zjeść, wypić, obejrzeć, a gra zrobi wszystko za nas. Natomiast pozostałe gry potrzebują naszej inicjatywy – trzeba wybrać misję (bądź lokację w League of Angels II), najlepiej tę, która daje najwięcej punktów doświadczenia. Zwykle trwają one do piętnastu minut, więc śmiało można za ten czas coś porobić, a potem wrócić, zaliczyć misję i rozpocząć kolejną. Proste, prawda? A także przyjemne! Po wbiciu określonego poziomu (tudzież ukończeniu innego questa) robimy screena i wysyłamy, czekając na upragnione Kamienie Dusz.
udzielaj się na forum,wykonuj zadania i bądz aktywny na stronie
ok spoko dięki bardzo serdecznie
udzielaj się na stronie i bedzie gitara
Dawka wiedzy zawsze się przyda haha
pierw to te zejby musza zaliczyc te zadania
dzieki na pewno sie mi przyda
Wow dzk za ten post, bardzo mi się przydał :)
Hrvyguvufugehhehrhrhgfbdhfjfhfhdufsjgsjgxkhfjcgufjfhfyfufufhfjcchxgdgxhhjgdscjhfhfssufjvjxhxhcjvvjvjcfudhgdehchczufhydufugdoudohxohxhoxphcohcigdoydogsigdogxohch
GH6157660 = to jest mój kod wpiszcie go bo chcę kamienie dusz :D