Bardzo dobre wytlumaczenie, polecam dla poczatkujacych graczy
no to ja tego wogule nie rozumiem bo grać m\nie umiem xd
spoko to powinno isc jako artykuł
hejka o co chodzi w tym po nic nie kapuje -????
no fajny poradnik dla poczotkujących graczy ale dla tych którzy grają już bardzio dobrze ten artykuł jest nie dla nich ale za to dla innych graczy bardzio przydatyny polecam ogulnie bardzio przejrzysty artykuł i bardzio fajny podoba mi się ten artykuł choć jest krutki ale jest w nim idealna wiedzia jaką potrebujeą początkowi garcze jeśli były ajkeś błędy w mojej wypowiedzi np: ortograficzne to bardzio przepraszam piszę na szybko miłego dnia życzę nocy wieczoru poranka zależnie od godziny kturej to czydasz bay a jśli chcesz zbierać xp to polecam w taki spusub pisać mi brakuje już tylko 9 xp do 3 lvl dobra pa miłego pisu pisu tam
Mega poradnik ogolnie bardzo mi sie ta mapa podoba gdzie mzoesz zginos bo mego mi sie to podoba ni iem kto to robil ale mega ze ty to zrotibles obo oczywisce mam nadziejej ze to ty ale moge sie mylic no coz hahha ale i tak super mam na dziele ze mi sie sopodobalo i do zobaczenia paa moje swiry
przydatne dla początkujących
Dzięki teraz rozumiem tą gre i mogę grać z kuzynką :grinning:
Spoko gierka i mózna na niej dużo zarobić kamieni dusz polecam 10/10! Konto trzeba założyć. Osobiście się bardzo cieszę dość łatwa gra do ogarnięcia i przyjemnie się gra.
Spoko gierka i mózna na niej dużo zarobić kamieni dusz polecam 10/10! Konto trzeba założyć. Osobiście się bardzo cieszę dość łatwa gra do ogarnięcia i przyjemnie się gra.
bardzp fajna gra bo sam ją mam i bardzo polecam
fajne obrazki z zabójstwami :)
Ciekawe.
Fajna mapka "mapa cieplna"
dla mnie nie przydatne ale dla początkujących napewno się przyda
ja nawet nie wiedziałam o przyspieszonym biciu serca.MEGA POLECAM
fajna dla osób które zaczynają grać