Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
5. Talon-Trudny do dogonienia, posiada obrażenia rozłożone w czasie więc ma predyspozycje do oneshotowania. W lategame nawet jeżeli się nie nafeeduje w early to będzie i tak naprawde często oneshotował enemy carry 4. Fizz-Drugi najmobilniejszy zabójca w grze. Posiada bardzo dobry escape system, więc łatwo mu uciec. Niszczy enemy carry często combem R+E+W. Dobry w mid/lategame 3. Zed-Prosty do outplay bo cieniami potrafi robić cuda. Nie chciałem o tym mówić ale enemy carry już się musi modlić. Mocny w early i mniej więcej na początku lategame gdy jeszcze nie wszyscy mają fullbuild. Też bardzo mobilny ale nie tak ja np:Fizz 2. Akali-Każda faza gry mocna. Bardzo trudna do zabicia z powodu jej lifesteala i niewidzialności. Bardzo duża mobilność porównywana do mobilności Zeda. Oczyście ściąga na strzała. Bardzo dobra na tanków typu: malphite, chogath czy sion. Nawet tanky w lategame 1.