nolen6104
nolen6104
Gem63
greendamb2
greendamb2
Gem12
flamesman101
flamesman101
Gem40,250
Visionary
Visionary
Gem14
Aniket Morankar
Aniket Morankar
Gem8
hipokrat7334
hipokrat7334
Gem210
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem244
igorgrek192
igorgrek192
Gem92
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem7
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem18
Tapas Bhatnagar
Tapas Bhatnagar
Gem8
danieledwirea
danieledwirea
Gem2,450
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem309
aesthetic37
aesthetic37
Gem10
aesthetic37
aesthetic37
Gem658
Sussy Buddy
Sussy Buddy
Gem8
Mummyju Juju
Mummyju Juju
Gem108
Jay Den
Jay Den
Gem11
aesthetic37
aesthetic37
Gem50
aesthetic37
aesthetic37
Gem20
Deszcz

Gem1

unranked rank iconQp Wo: haloo
SystemGamehag: One user received Gem86 from the Rain.
unranked rank iconaesthetic37: hello
SystemGamehag: 2 users received Gem89 from the Rain.
unranked rank iconJamin Ramirez: Lol
unranked rank iconfnogaj: Meowdy emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem63 from the Rain.
unranked rank iconPaulTran: chat
unranked rank iconFatima Shahid: there**?
unranked rank iconFatima Shahid: Ayo, is anyone htere?
unranked rank iconFatima Shahid: What are we supposed to do here?
unranked rank iconPaulTran: it's so hot
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconFriz Friz: Hallow
unranked rank icongustavo silva: eeFr
unranked rank iconsebastian faria: como jugarlo total overdose sin descarga
AdminSwirfty: 1,000 Gems is equivalent to $1.00
unranked rank iconCastomic: Whats the converstion ratio?
unranked rank icontaidyg16: Quiero 100.000 robux 😭
AdminSwirfty: You can cashout your Gems for real rewards like game keys, gift cards, PayPal, etc.
unranked rank iconLucy p: Real money ??
SystemGamehag: 3 users received Gem49 from the Rain.
unranked rank iconFriz Friz: Why my offer is pending it complete in the company
unranked rank iconLucy p: Hola, paga enserio está aplicación??
unranked rank iconFriz Friz: Hallow
unranked rank iconwhos_who21: rain is coming
unranked rank iconRenita Hola: blobDance emote (inline chat version) T
SystemGamehag: One user received Gem1,756 from the Rain.
unranked rank icondem.pferd.heisst.horst: peepoHey emote (inline chat version)
SystemGamehag: One user received Gem194 from the Rain.
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

39

0/160

Top 3 skórek do Evelynn (LoL)

bodzwig1 avatar

bodzwig1

May 29, 2020 at 09:26 PM

Evelynn bez dwóch zdań posiada naprawdę bardzo dobrze zrobione i ładnie wyglądające skórki, które po jej reworku stały się naprawde cudowne. Jakie jednak są najlepsze dla tej bohaterki? W tym artykule przyjrzę się top 3 skinom na właśnie Eve. 
Lista jest tylko moją osobistą opinią, ale pod uwagę brałem też oceny społeczności na wielu stronach internetowych. 
Dodatkowa informacja: pod uwagę nie brałem prestiżowej edycji jednej ze skórek, które Evelynn posiada :).

Skórką którą postanowiłem umieścić na ostatnim, trzcim miejscu na tej liście jest pierwszym skinem kiedykolwiek dostępnym od samego początku na tę postać. Mowa tu o
Shadow Evelynn kosztująca 520 Riot Points co czyni ją jedną z najtańszych skórek w grze, a jednak nadal jedną z najładniejszych.
JZJP9ApLWwYg0H021YqQ2MS7FMrOkE.jpg

Osobiście bardzo lubię tego skina, ale za co i co dokładnie sprawiło pojawienie się go ba tej liście?
Otóż wybrałem go za to co oczywiście zmienia w wyglądzie naszej bohaterki - wszak po to się je kupuje ( skórki ). Wmiast klasycznych fioletowych efektów na naszych umiejętnościach Evelynn używa niebieskich. Jej ubiór ponadto posiada niesamowicie wyglądające, lśniące właśnie na ten niebieski kolor elementy. Sam używam tej skórki często ze względu na to, że bardzo lubie tę barwę. Co mnie jednak nieco smuci odnośnie tej skórki to to, że zamiast zwykłego serduszka podczas używania naszego "W" pojawia się jakiś dziwny znaczek, którego absolutnie nie rozumiem.

Jaki skin znajduje się na drugim miejscu? Myślałem bardzo długo nad każdą z pozycji i zdecydowałem, że na drugim miejscu będzie znajdowała się 
K/DA Evelynn. Pomimo tego, że skin dodaje do naszej rozgrywki bardzo dużo wspaniałych efektów dźwiękowych, to poza tym sam w sobie nie powala. 
BTJ9nLIvf9AfzWjgQlLYjIKXfOjsfV.webp
Nie powala - może za dużo powiedziane, ale po prostu moim zdaniem na tle innych skórek wypada dość przeciętnie, mimo że i tak jest ładny. 
Wprowadza on ładne, złote efekty do naszych umiejętności, oraz ciekawą muzykę rozbrzmiewającą po cichu podczas gdy stajemy się niewidzialni. 
Myślę jednak, że pomimo wszystkiego skin ten nie powinien kosztować 1350 Riot Points, a 975. Nie wiem dlaczego Riot postanowiło wypuścić tę skórkę za cenę jaką posiadają dużo ładniejsze od niej. Każdy jednak posiada swoje gusta, a ja przypominam, że cała lista jest tylko moją osobistą opinią.
W grze Evelynn ubrana jest w dokładnie taki sam strój jaki posiadała na teledysku promującym owe skórki. W grze została wykonana nie najgorzej i przyjemnie się z tą skórką prowadzi rozgrywkę. 

Zbliżamy się do końca tego artykułu, ponieważ zza horyzontu wyłania się już trzecia, ostatnia skórka zajmująca pierwsze miejsce na mojej liście, a jest nią 
Blood Moon Evelynn kosztująca 1350 RP. 
f5bc9JoGiQw59NeohvXGaJXBHNddqT.jpg
Postanowiłem umieścić tę skórkę na pierwszym miejscu ze względu na moją niezwykłą sympatię do skórek z tej serii.
Evelynn na tym skinie przedstawiona jest w eleganckiej czerwonej sukni. Efekty na umiejętnościach zostały przekoloryzowane na czerwono - niebieskie, co naprawdę wygląda ładnie w grze. Skórka prezentuje się po prostu przepięknie i wspaniale komponuje się z mordowaniem naszych przeciwników na Summoner's Rift. Kosztuje całkiem sporo, lecz naprawdę warto w to zainwestować. Gorąco polecam. 

I oto koniec tego artykułu. Dziękuję bardzo za czytanie i ocenę. Decyzje, którego skina wybierzecie wy, wam zostawiam :3. 
Dziękuję <3
eryczomber143 avatar

eryczomber143

July 8, 2020 at 03:51 AM

powiem krutko i zwięźle . lubisz pierogi?
Myslibora avatar

Myslibora

July 25, 2020 at 03:16 AM

Mnie się najbardziej podobają Masquarade i Tango, ale mam Blood Moon hehe... :) Wypadła ze skrzyni
MikoseQ_69 avatar

MikoseQ_69

July 28, 2020 at 11:46 PM

nwm o co chodzi
MikoseQ_69 avatar

MikoseQ_69

July 28, 2020 at 11:46 PM

spider man lepszy XDDDD
kubaneke avatar

kubaneke

July 30, 2020 at 04:40 PM

zupa mniam
Aburame avatar

Aburame

August 5, 2020 at 10:31 PM

też tak sądzę blood moon to najładniejszy skin
Igor20 avatar

Igor20

August 6, 2020 at 12:36 AM

nwm o co chodzi ale ez 3 lvl
_casedropeu33 avatar

_casedropeu33

August 6, 2020 at 04:25 AM

Mnie się najbardziej podobają Masquarade i Tango, ale mam Blood Moon hehe... :) Wypadła ze skrzyni
JAJKOS_LIVE avatar

JAJKOS_LIVE

August 7, 2020 at 12:35 AM

jdndbdbdmkdbdkdks vskdkdb kdnd d odn odnd dkdnbsosmsvd kdjdcd nidndcdkdkdh d kdndvd ko odvdbdndjksv jdkdbdvdkdjbd dkdkdb
JAJKOS_LIVE avatar

JAJKOS_LIVE

August 7, 2020 at 12:35 AM

uueuehhdudkdjdbekoenrjdkdbd. jznsbdjdr dnd djkd dndkdd dkdkdnd r yksht ylsid
Sartooo8 avatar

Sartooo8

August 9, 2020 at 06:29 PM

ciężko mi się nie zgodzić ❤️
Laczkin avatar

Laczkin

August 12, 2020 at 11:14 PM

jeszcze jak