Gamehag: Jeden użytkownik otrzymał 467 od Deszczu.
Justin Böning:
Licantropo Lobo: W każdym razie bardzo dziękuję i myślę, że zamykam swój cykl na tej legendarnej stronie
Gamehag: 4 użytkowników otrzymało 171 od Deszczu.
Licantropo Lobo: Bardzo smutna jest zmiana, którą wprowadzili na stronie, żadne gry wideo nie działają u mnie, a ja stosuję się do wszystkich instrukcji :(
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
Atia:
Zera: Na razie są to proste gry, które niczego nie wymagają, najważniejsze jest bezpieczeństwo
Justin Böning:
Zera: To jest baza i nie polecam korzystać z ofert, w których trzeba wpłacać pieniądze i podobne, pokazywać numery lub twarz
Swirfty: Skontaktuj się z pomocą techniczną offerwalla, aby uzyskać więcej informacji
metinoktaysener: Pobrałem grę i ukończyłem zadanie, ale nie pojawia się ono jako oczekujące ani nagroda nie została przyznana, nawet dokonałem zakupu
Dianauwu123: W porządku, dziękuję
Swirfty: Wprowadź swój wiek. Nie pytaj innych, co wpisać w ankietach
Dianauwu123: Czy muszę mieć co najmniej 18 lat, aby wypełniać ankiety?
Atia:
Dayana Díaz:
nada nasser:
KaVRaZz: 11
dem.pferd.heisst.horst:
fnogaj:
Gamehag: 6 użytkowników otrzymało 192 od Deszczu.
Atia:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
Joshverd:
rot now:
Joshverd:
Licantropo Lobo: okej, sprawdzę, dzięki
dem.pferd.heisst.horst: Pokazuje minimalną ilość po kliknięciu logo, np. PayPal wymaga 5000 klejnotów
Joshverd: Wtedy możesz zobaczyć swój stan konta w $$$ zamiast Klejnotów
Joshverd: Kliknij ikonę swojego profilu w prawym górnym rogu strony, następnie kliknij "Profil", potem przewiń w dół do miejsca, gdzie znajduje się opcja "Pokaż w USD" i ją włącz
Licantropo Lobo: tak, ale to znaczy, nie wiem, ile pieniędzy dają mi na przykład za minimalną liczbę klejnotów do wymiany
dem.pferd.heisst.horst: im więcej ofert wykonasz, tym więcej otrzymujesz klejnotów, to proste
dem.pferd.heisst.horst: Właśnie wypełniłem ankietę za 1432 klejnoty, mógłbym je wypłacić przez PayPal
Joshverd: Musisz zdobyć Klejnoty, potem przejść do sklepu i wymienić Klejnoty na gotówkę PayPal lub cokolwiek innego w sklepie
Licantropo Lobo: Ale nie rozumiem, kiedy daje pieniądze? Bo nie wyjaśniają tego w systemie.