Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
OPISZĘ TUTAJ PARE GIER KTÓRE MOGĄ WAS NAPRAWDE WCIĄGNĄĆ! Mad City- Możesz tam uciekac z więzienia oraz okradać różne placówki! Jako policja- Morzesz aresztować kryminalistów wsadzac ich do paki za zaaresztowanie dostajesz pieniądze! Jako heros- Morzesz ratować świat przed kryminalistami mieć unikalne moce! ALE UWAŻAJ BĘDĄC HEROSEM! Dlaczego? -Kiedy kryminalista cię zaatakuje i uda mu się cię zabić ma on 54% na przejęcie twojej mocy przez kryształ który może z was wypaść po śmierci! Chcecię więcej Gier? jeśli tak napisz to! Wiem ze wiele skomętue to dla punktó do levela ale wiem że są i takie osoby które to przeczytają! Więc to narazie tyle! Cześc wszystkim i miłęgo haGowania w GameHag!