spiderbiter245
spiderbiter245
Gem7
whitlockorson222
whitlockorson222
Gem1,032
mumkid801
mumkid801
Gem35
isa
isa
Gem3
whitlockorson222
whitlockorson222
Gem50
whitlockorson222
whitlockorson222
Gem1,378
Jaider Alberto Robles Urrego
Jaider Alberto Robles Urrego
Gem16
alexandra santiago
alexandra santiago
Gem16
mumkid801
mumkid801
Gem18
whitlockorson222
whitlockorson222
Gem1,386
mumkid801
mumkid801
Gem52
Tomás
Tomás
Gem16
kacperkowalczuk.mocokol
kacperkowalczuk.mocokol
Gem28
miloparada5705
miloparada5705
Gem10
mtc
mtc
Gem20
Ayesha Ali
Ayesha Ali
Gem17
mumkid801
mumkid801
Gem7
gatonfosteer
gatonfosteer
Gem10
gatonfosteer
gatonfosteer
Gem2,100
sagas2013.sp
sagas2013.sp
Gem21
Deszcz

Gem723

novice rank iconspiderbiter245: cześć
novice rank iconisa: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconTomás: ...
novice rank iconmtc: saa
novice rank iconpg541425: Cześć
novice rank iconsamiaaraya2: ..
novice rank iconBadger: ..
SystemGamehag: 5 użytkowników otrzymało Gem209 od Deszczu.
novice rank iconClaudia Milena Garcia Ramirez: cześć
novice rank iconsworddog: pepeD emote (inline chat version)
novice rank iconBadger: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconFurkan Güzel: pepeJAM emote (inline chat version)
scholar rank icondem.pferd.heisst.horst: PepoDance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 3 użytkowników otrzymało Gem129 z Deszczu.
novice rank iconcronourameshi4: pepeD emote (inline chat version)
novice rank iconLovegamehag: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank iconolivia: aa
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem122 z Deszczu.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconNagi “Seishirō Nagi” Seishirō: hiiiiiiiiiiiii
novice rank iconSofia Larrosa: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconSofia Larrosa: Cześć
AdminJoshverd: Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconSebastian M: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconClaudia Milena Garcia Ramirez: cześć
novice rank iconSebastian M: pepeJAM emote (inline chat version)
novice rank iconKzuma840: NOPERS emote (inline chat version)
novice rank iconJosahyan Hunter: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconJosahyan Hunter: pepeJAM emote (inline chat version)
scholar rank iconAtia: Meowdy emote (inline chat version)
scholar rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconwagner_perac: pepeD emote (inline chat version)
SystemGamehag: 7 użytkowników otrzymało Gem132 z Deszczu.
novice rank iconSebastian M: Moja rada to nie robić nagród Magnet Miner, nie zapłacą ci i zmarnują twój czas
novice rank iconanas selami: i rada
novice rank iconanas selami: nowy tutaj
novice rank iconanas selami: cześć
novice rank iconSebastian M: Meowdy emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconNael: peepoHey emote (inline chat version)
novice rank iconSebastian M: Dancin emote (inline chat version)
AdminJoshverd: dobre deszcze dzisiaj FeelsRainMan emote (inline chat version)
AdminJoshverd: pepeJAM emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconKzuma840: Dog Arrive emote (inline chat version)
novice rank iconNael: prayge emote (inline chat version)
novice rank iconNael: Packwatch emote (inline chat version)
novice rank iconProject: monkaHmm emote (inline chat version)
novice rank iconProject: Cześć
AdminJoshverd: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

38

0/160

Paysafecard 20 - nagroda odrzucona

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 03:32 AM

No, teraz to już przegięli pałę!!! Zostałem właśnie okradziony na kwotę 20 zł bez słowa wyjaśnienia! Ja poświęcam czas na granie w gry, minigry, pisanie na forum a oni tak po prostu sobie odrzucają?! Ciekawe, czy teraz dostanę bana za mówienie prawdy?
iza_tomaszewska avatar

iza_tomaszewska

October 28, 2017 at 03:49 AM

aż się boje..
Crisu17 avatar

Crisu17

October 28, 2017 at 12:12 PM

Okradziony? W sensie, że w jaki sposób?
ferdekkiepski198930 avatar

ferdekkiepski198930

October 28, 2017 at 01:03 PM

w jaki sposób?
slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 01:29 PM

W taki sposób, że wydałem 1953 KD (bo była taka promocja) na zamówienie nagrody Paysafecard 20, a teraz wyskoczył mi komunikat "Nagroda odrzucona." Nie zrealizowana, nie w trakcie realizacji, tylko ODRZUCONA!!! Czyli po prostu mnie okradli. Nie dostanę kodu, który zamówiłem. Nawet słowa wyjaśnienia nie otrzymałem, a support milczy.
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

October 28, 2017 at 01:33 PM

Że co? Naprawdę miała miejsce taka sytuacja? No boki zrywać.. Nie rozumiem jak mogli ,,odrzucić nagrodę" :| Rozumiem że nie otrzymałeś tych KD spowrotem? No to faktycznie oszusto.. ;v Ps. Mi support przed chwilą odpowiedział na wiadomość którą napisałem pare miesięcy temu xDD Gratuluje
slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 01:55 PM

Nawet nie liczę, że kiedykolwiek zobaczę te KD z powrotem. Liczę, że złodzieje zachowali jeszcze chociaż resztki honoru i przynajmniej wyjaśnią mi, dlaczego mnie okradli. Jak nie, to mam wobec nich pewne plany :)
slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 06:12 PM

Odpowiedź od Misty: "Używasz VPN, proxy? Posiadasz multikonto?" Czyli stara piłkarska taktyka - najlepszą obroną jest atak. Tylko czy ma to cokolwiek wspólnego z zasadą "klient nasz pan"?! Nie bardzo... Czekajcie na ciąg dalszy, na pewno dam znać
Quero avatar

Quero

October 28, 2017 at 07:28 PM

Może coś z tym zrobią
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

October 28, 2017 at 08:48 PM

Nie odzyskasz tych KD ponieważ zostały zarobione wbrew regulaminu - Tym będą sie tłumaczyć.

slawi avatar

slawi

October 28, 2017 at 10:51 PM

W takim razie ich tłumaczenie będzie kłamstwem, ponieważ te KD zostały zarobione w zgodzie z regulaminem. Natomiast już odrzucenie nagrody było już jak najbardziej wbrew regulaminowi.
Szczypiorniak avatar

Szczypiorniak

October 29, 2017 at 12:26 AM

Zasiałeś teraz nie pokój, w którym warto sobie zadać pytanie:Czy warto kontynować tutaj co kolwiek?
slawi avatar

slawi

October 29, 2017 at 01:08 AM

Na dzień dzisiejszy mówię: nie warto. Potrzebuję jeszcze 1k KD, żeby wymienić na PSC 20, ale po co, skoro już raz mnie okradli? Mogą to zrobić znowu. I jeszcze na dokładkę znowu dać mi bana bez powodu. Nadal nie wiem, jakie przestępstwo popełniłem. Nigdy nie zamierzałem nawet drugiego konta zakładać. Na luksusy pokroju VPN mnie nawet nie stać. Nie rozumiem, co jeszcze mogłem zrobić nie tak? Na screenshotach oszukiwać? Niby jak, skoro odrzucają nawet tysiące prawidłowych screenów. Nadal support nie odpisał mi nic konkretnego, odpowiadają tylko gotowymi ogólnikami przez Misty. Osobiście myślę, że mają jakieś problemy z wypłacalnością i szukają na każdego haka, a jak wiadomo zawsze coś się znajdzie. Ot, jedno logowanie w trybie incognito (aka za granicą), ot spisane skądś zdanie w artykule, jakieś przekleństwo we wpisie na forum (obrażanie innych użytkowników), nieprawidłowy screen (zawsze można zakwalifikować jako "próbę oszustwa"), fragment jakiegoś artykułu z neta (naruszenie praw autorskich) itd. W ten sposób mogą zbanować natychmiast każdego z nas. No nic, zobaczymy. Na dziś się odmeldowuję :D
jaruch73 avatar

jaruch73

October 29, 2017 at 04:24 AM

Trochę się teraz zaniepokoiłem. Miałem ochotę na Paysafecard, a teraz to strach wybierać nagrody.
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

October 29, 2017 at 06:32 AM

Ciesz się lepiej że odrzucili ci tylko 20zł a nie jakąś nagrode wartą o wiele więcej
maka12qw avatar

maka12qw

October 29, 2017 at 12:59 PM

Robi się z tej storny do gry pl. Łamiesz regulamin ale nie przedstawimy Ci dowodów żenada.....
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

October 29, 2017 at 02:07 PM

To coś w stylu ,,Okradniemy Cie ale nie powiemy za co i dlaczego ponieważ nie''.. Z nimi na argumenty nie wygrasz ;v
Wczorajszy avatar

Wczorajszy

October 29, 2017 at 06:00 PM

No tak średnio ... Teraz faktycznie się zastanawiam czy robić cokolwiek jak pod koniec i tak nie dostanę nagrody :/
Paxi321 avatar

Paxi321

November 1, 2017 at 08:13 PM

Naipsz po prostu do nich, ponieważ nie jest to uczciwe, ktoś będzie 2 tygodnie zarabiał na coś a ty tak naprawde 0 dostaniesz
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 09:08 PM

Ich serwis , ich reguły mogą ci zabierać KD kiedy chcą nic z tym nie zrobisz , a pisanie do niech że to nie uczciwe nic nie zrobi.
slawi avatar

slawi

November 1, 2017 at 10:12 PM

Powiedzmy, że kupiłeś przez internet bilet na koncert Metalliki. Przyjeżdżasz na miejsce i wtedy się okazuje, że nie wejdzisz, bo twój bilet jest nieważny. Co wtedy robisz? Rozumiem, że to po prostu akceptujesz, bo "ich stadion/hala, ich reguły"? Albo idziesz do McDonalda i płacisz za BigMaca, frytki i colę, a zamiast tego dostajesz cheesburgera, to też wszystko jest OK, bo "ich lokal, ich reguły"?
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 11:49 PM

17.W przypadku naruszenia przez Użytkownika postanowień Regulaminu Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia zebranych przez Użytkownika Kamieni Dusz.
Tutaj masz fragment regulaminu który akceptowałeś podczas rejestracji. Regulamin trzeba przestrzegać , a to że administrator coś u ciebie wykrył to nie moja wina.

JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 1, 2017 at 11:49 PM

17.W przypadku naruszenia przez Użytkownika postanowień Regulaminu Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia zebranych przez Użytkownika Kamieni Dusz.
Tutaj masz fragment regulaminu który akceptowałeś podczas rejestracji. Regulamin trzeba przestrzegać , a to że administrator coś u ciebie wykrył to nie moja wina.

slawi avatar

slawi

November 2, 2017 at 12:47 AM

Ile razy mam ci powtarzać, że przestrzegałem regulaminu? Jeśli administrator coś u mnie wykrył, to było to wykrycie fałszywe i domagam się wyjaśnień, do których z pewnością nie zaliczają się oszczerstwa odnośnie korzystania z multikonta. Jeśli ciebie serwis nigdy nie oszukał, support odpowiada na wszystkie wiadomości, zdobywanie nagród nie nastręcza ci żadnych problemów, to mogę tylko pozazdrościć. Nie znaczy to jednak, że musisz być bardziej papieski od supportu i ciągle bronić serwisu, szukając dziury w całym u innych użytkowników.
zakochany333 avatar

zakochany333

November 2, 2017 at 12:56 AM

tak jest na każdych tego typu stronach, zrobisz multikonto/ zalogujesz się z innego ip i ból ****.
Mafija avatar

Mafija

November 2, 2017 at 01:04 AM

kilka dni temu zamówiłem PSC 20zł i po przeczytaniu wszystkich postów z tego tematu boje się, że teraz mi ten kod nie przyjdzie
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 2, 2017 at 01:21 AM

Po tym jak zalogował sie kolega wykryło u mnie multi-konto ale jedyne co sie stało to poprostu nie moge przekazywać KD między kontem kolegi.
Administrator nie podaje dokładnego powodu ponieważ to zapobiega doskonaleniu łamania regulaminu (Tak samo robi Valve z VAC)
Support odpowiada mi na wszystkie pytania ale zawsze są te "typowe" wiadomości.
Moje ostatnie 2 zamówione nagrody zostaną dostarczone w następne 29 dni. (a nie jak zwykle w 25h)
Nie bronie tego serwisu , korzystałem z wielu takich samych bądź podobnych serwisów , poprostu mówie ci jak jest. Nie spodziewaj się że te serwisy zawsze będą ciebie traktować jak nie wiadomo kogo.
slawi avatar

slawi

November 2, 2017 at 03:40 AM

Ja także mówię jak jest. Zakładając tutaj konto po prostu liczyłem, że że będę sobie spokojnie ciułał te KD, bez spiny co kilka tygodni lub miesięcy wymienię sobie na te nagrody warte 2-3 dychy i tyle. Nie oczekiwałem żadnych fajerwerków, po prostu że będę sobie zarabiał w miarę bez kłopotu. Jeśli jednak nagle tracę zamówioną nagrodę, a przy próbie wyjaśnienia sprawy spotykam się ze zdawkowymi komunikatami, milczeniem, oszczerstwami, a na koniec znowu milczeniem, to mam chyba prawo czuć się oszukany? Zakładając tu konto liczyłem się z setkami problemów, których doświadczyłem u konkurencji - takich jak: bezpodstawne odrzucanie screenów, ciągłe zmiany zasad (nagle gra warta 1500 pkt jest warta 500 albo w ogóle znika), utrudnianie szybkiego bogacenia się itd. Odrzucenie zamówienia to jednak przekręt innego kalibru. To już nie jest jakieś kombinowanie i zwodzenie, tylko złodziejstwo w najczystszej postaci. Z tego też powodu czasowo zaprzestaję korzystania z Gamehag, nie licząc forum. Swój honor mam i nie dam sobą pomiatać. W końcu te 20 zł to mogę zarobić nawet przez 2 godziny zamiatając ulice i nie potrzebuję usług żadnego pseudoserwisu, który klienta traktuje jak złodzeja.
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 2, 2017 at 04:44 AM

Pisałeś do Misty jak odrzucili ci screena? Napewno był dość wysokiej jakości? Czy twój nick był taki sam jak na GameHag bądź podobny?
Zmiana wartości gier bądź jej usunięcie nie zależy od GameHag a od reklamodawcy. (to nie jest zmiana zasad lecz wypłaty)
Jak już wyżej pisałem w regulaminie jest napisane że mogą odmówić ci wydania nagrody , w tym okresie gdy zamówisz nagrode to oni dodatkowo weryfikują jak zarobiłeś KD.
Skoro te 20 zł możesz zarobić w 2 godziny zamiatając ulice to co tu wogóle robisz?

CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

November 2, 2017 at 03:21 PM

Na zamiataniu ulicy można więcej zarobić, drogi kolego xD Ale komu by się chciało, skoro można to dostać za ,,darmo''. Jesteśmy jak tania siła robocza, a raczej darmowa, pracujemy dla nich za darmo a oni na tym zarabiają, i jeszcze okradają ludzi. Ps. Gdzie znajduje się regulamin którego nigdy nie widziałem? xD
slawi avatar

slawi

November 2, 2017 at 04:19 PM

A umiesz czytać? Pisząc o odrzucaniu screenów czy innych zmianach miałem na myśli KONKURENCYJNY serwis. Nie wiem czy zauważyłeś, ale napsiałem "1500 pkt", a nie "1500 KD". Co do tych 20 zł to wiesz co tu robię? Można tu zarabiać na różne sposoby - w domu, na nudnym wykładzie, a nawet w trakcie praktyk, kiedy nie mając nic do roboty po prostu często siedziałem przy kompie i z nudów grałem w Katanę po 2 godziny. A przykładem z zamiataniem ulicy (tak, wiem że 10 zł to nawet nie jest minimalna stawka godzinowa xD) chciałem tylko pokazać, że nie potrzebuję niczyjej łaski - jak oni mają mnie w d... to ja też nie zamierzam się płaszczyć i niczym nieszczęśnik przesłuchiwany przez NKWD przepraszać za straszne zbrodnie, których nigdy nie popełniłem. To by było na tyle, nie zamierzam już odpowiadać w tym temacie.
ferdekkiepski198930 avatar

ferdekkiepski198930

November 4, 2017 at 01:54 PM

ja dzis po 30 minutach dostałem klucz na 20 zl ^^ miałes pecha
CrystalMag12 avatar

CrystalMag12

November 4, 2017 at 03:00 PM

No cóż, nie chciało mi się tego wszystkiego czytać więc nie jestem w 100% rozeznany w temacie ;v
Mafija avatar

Mafija

November 4, 2017 at 10:52 PM

mi sie nudzilo to przeczytalem wszystko w tym temacie xd a ferdek miales farta gdyz ja na psc czekam juz znaczna ilosc czasu a zamowilem go juz jakis czas temu
Crisu17 avatar

Crisu17

November 5, 2017 at 12:20 AM

A ja mam pomysł: kiedy będę niedaleko progu wymaganego do odebrania PSC 20zł, wtedy najpierw wyślę odpowiednio wcześniej wiadomość do pussortu lub Misty z zapytaniem czy jeśli wybiorę nagrodę to czy w ogóle ją otrzymam, ponieważ są przypadki, które pomimo czystego konta dostały odmowę wraz z brakiem wyjaśnień.
Crisu17 avatar

Crisu17

November 5, 2017 at 12:21 AM

*pussortu? Supportu, szalone klawisze. xD
JitterGlitch avatar

JitterGlitch

November 6, 2017 at 03:34 AM

ja dziś po 9 minutach dostałem PSC z 20zł.
Jeśli naprawde nic nie zrobiłeś wbrew regulaminowi to admini poprostu ciebie nie lubią.

STARGATE avatar

STARGATE

November 6, 2017 at 07:35 AM

No cóż, zdarza się.
2artur2 avatar

2artur2

November 7, 2017 at 02:51 PM

Oby mi się tak nie zdażyło
Cykorzy avatar

Cykorzy

April 6, 2020 at 04:35 AM

No koniec podpowiem miej wyje...e a będzie ci dane