Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Jailbreak - gra w której możesz zamienić się w więźnia który okrada muzeum bank oraz wiele innych. Lub też w policjanta jego zadaniem jest złapanie kryminalistów i powstrzymanie więźniów przed ucieczką. Royale High - jest to szkoła księżniczek i książąt. Możesz wybrać swój wygląd , kupować ubrania , różne dodatki. Jest tak jak w normalnej szkole tyle że możesz spać w pokoju , są inne lekcje i po lekcjach jest bal na którym wybierani są: król i królowa balu Robloxian High School - kolejna gra o szkole , natomiast różni się od tej poprzedniej. Przedmioty szkolne podobne do tych co my mamy. Jest tam stołówka szkolna , możesz mieć auto. Jeżeli wejdziesz to sam się przekonasz. Epickie mini-gry - jest to skład wielu fajnych minigierek w które można pograć. Dostaje się za wygraną punkty które dają ci wyższe miejsce w top. Roblox ma talent - jest to coś podobnego do mam talent ale w robloxie