Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Wystarczy mieć nowe konto! Wejdźcie w grę Pirate Kings. Pamiętajcie że musicie to zainstalować z strony gamehag czyli gamehag was przekieruje na stronę z tą grą i pobierzcie ją. Ja zagrałam z 45 minut i zdobyłam 101 lvl. Polecam na początku zakręcić kołami dużo razy później z tych pieniędzy dokupić wszystkie rzeczy z island i później wejdźcie w trzy kreski na góże i obejrzyjcie 2 reklamy jeśli wypadnie wam 5 mln coinsow to kupujcie wszystkie rzeczy i dostaniecie dużo gwiazdek! Mam nadzieję że zrozumieliście sorka ale jestem na tel. Wszelkie pytania do mnie ^^ Czas w tej grze mija bardzo szybko. Za te KD możecie kupić sobie prawie 200 robuxow tylko musicie troszkę uzbierać bo 200 robuxow kosztuje 1600 KD Mam nadzieję że pomogłam papa