Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam! Chciałam napisać artykuł ale musi być długi itd więc tu chce się z wami podzielić o informacjach o bloxburgu! Prace: -wędkarstwo -kasjerzy -mechanik -piekarz pizzy -drwal -górnik -itd AUTA: tu napisze krótko.. Są różne marki samochodów mniejsze i większe,droższe i tańsze. Także są dwie waluty. BUDOWANIE: Aby zacząć budować trzeba kliknąć tryb budowania. Można zbudować ściany tak jak i podłogi i je pokolorować no i w gotowy domek trzeba go udekorować meblami i meble także można pokolorować według swojej intuicji! :D Też można zrobić ogródek i taras żeby to zrobić trzeba użyć rzeczy przeznaczone do tego. AKTUALIZACJA SWIĄTECZNA dodali: -śnieg -saneczkarstwo -lodowisko -choinki na sprzedaż PODSUMOWANIE To by było na tyle z podstawowych rzeczy! Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie zachęciła Was do kupienia bloxburga!(oczywieście jak chcecie heh)Dzieki właśnie tej strony można kupić robuxy za FREE! ~AnQa