• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

coś o bloxburgu

Witam! Chciałam napisać artykuł ale musi być długi itd więc tu chce się z wami podzielić o informacjach o bloxburgu! Prace: -wędkarstwo -kasjerzy -mechanik -piekarz pizzy -drwal -górnik -itd AUTA: tu napisze krótko.. Są różne marki samochodów mniejsze i większe,droższe i tańsze. Także są dwie waluty. BUDOWANIE: Aby zacząć budować trzeba kliknąć tryb budowania. Można zbudować ściany tak jak i podłogi i je pokolorować no i w gotowy domek trzeba go udekorować meblami i meble także można pokolorować według swojej intuicji! :D Też można zrobić ogródek i taras żeby to zrobić trzeba użyć rzeczy przeznaczone do tego. AKTUALIZACJA SWIĄTECZNA dodali: -śnieg -saneczkarstwo -lodowisko -choinki na sprzedaż PODSUMOWANIE To by było na tyle z podstawowych rzeczy! Oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie zachęciła Was do kupienia bloxburga!(oczywieście jak chcecie heh)Dzieki właśnie tej strony można kupić robuxy za FREE! ~AnQa

28 grudnia 2019 16:57 2173
    0

ups... bylo tu ładnie napisane (czyli spacje itd) ale musieli zepsuć -,-

28 grudnia 2019 16:58 2173
    0

Ale mega długi opis jeszcze nigdy takiego na gamehagu nie widziałem.

28 grudnia 2019 19:53 2173
    0

Spoko opis ale czemu nie zrobiłaś artykułu zamiast pisania tego wszystkiego na forum roblox. Ale poza tym spoko opis =-)

28 grudnia 2019 19:55 2173
    0

bo napisalam ten artykul ale nie przyjeli mi bo za krotki no to tu to napisalam alee

28 grudnia 2019 19:57 2173
    0

zrobilam artykul o bloxburg vs rocitizens vs roville

0

zajelo z godzine ale teraz pytanie czy przyjma heh

0

No to nieźle musiałaś narobić się na tych artykułach.

28 grudnia 2019 20:02 2173
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się