Hej postanowiłem stworzyć temat o zadaniach z tej gry
1. Osiągnij 5 lvl (mi zajeło 120 minut)
2. Osiagnij 25 lvl
3. Jeszcze niewiem
według mnie 25 lvl to za duża odskocznia od pierwszego zadania nwm czy bede robil
Mi pierszwe zadania poszło w 30 minut może po prostu trzeba grać w kampanie/campain to daje dużo EXP'a w tej grze
super jem kanapke polecam z sosem czosnkowym
Pierwsze zadanie można raczej w 30-60 minut zrobić, właśnie teraz odblokowałem drugie zadanie, ale nie będę go robić, za dużo czasu to zajmuje.
Update :Zadanie 2 Osiągnij 25 poziom swojego konta i oceń pozytywnie na Steam to chyba jest zart kupowanie rencezji pozytywnych XD
Zadanie 3 : Zdobądz złotą kartę
Dzięki za info o zadaniach. Z tym 25 poziomem i pozytywną oceną to "lekka" przesada. A jak zdobyć tą złotą kartę?
Zagrajcie w Bouncy Birds zdobądzcie 25 punktów i macie kod tyle wystarczy na to zadanie bo ja je w 1 minutę zrobiłem i 880 kamieni wpadło:D
Hej pomocy gdy Rejestrowałem sie to nie przyszło mi na poczte potwierdzenie emaila i gdy wysyłałem screena z 5 lvl to nie przyjmuje pomocy o co chodzi jak to naprawić.
ciezko poprostu poczytC w google?
ej rafcio te Bouncy Birds to w minigrach czy gdzie?
Bouncy Birds jest na androida, IOS oraz na steamie. Jak coś na tej stronie na samym dole jest info https://magic-nations.com/
ej da ktoś screena tych zadań? please bo ja bardzo bym chciała rbx :/ dacie screeny?
Wie ktoś, jakie jest 3 zadanie?
Na złotą kartę i jak ją zdobyć napisałem powyżej. ^