Nie ufajcie nigdy strona np. r#####g.
GameHag to bezbieczny i dobry sposob na zdobycie robuxow.
Kupujesz skrzynke(na samym dole sklepu skrzynek)-->Czekasz chwile-->Podajesz nick z robloxa-->Dolaczasz do grupy z linku-->I wyplacasz robuxy na konto!!! Ciesze sie jesli pomoglem.
igorTD45 Ja przekonalem sie ze da sie przelac po przelaniu 50 RB i sklonilo mnie to do napisania artykulu
Nie ufajcie nigdy strona np. r#####g.GameHag[...] Jak cos to przed "GameHag" jest kropka
gg28rgb ee drogie sa lepiej juz kupic KD i za nie robuxy
Ja kurde kupiłem i dostałem robuxy
Jeżeli o zdobywanie R$ po przez skrzynki to zawsze jest to ryzyko loterii i zostania oszukanym a jeżeli wolisz ze sklepu jak ja to uprzednio wymagany jest 3 lv
Mr_White20 GameHag nie oszukuje wiec po co ten komentarz a R$ z sklepu roblox sa drogie a z sklepu gamehag nieoplacalne wiec skrzynki GH sa najlepszym rozwiazaniem
powiem tak lepiej mordować się z Gamehag i np jeszcze ********** , ponieważ masz R$ za free i wiesz że je będziesz miał , a tak jak kierują do tych scamów , to wszystkie są takie same . 1. podaj nick i platformę np. PC . 2. łąduję się .3. zwerifikuj czy jesteś człowiekiem ,no i tu się zaczyna scam zagraj w tom , lub tamtą grę wyślij SMS itd. nie będę dalej wymieniał, bo tego jes miliony. a kolega powyżej ma rację,ponieważ za 20 zł macie tylko 320 R$ za 32 zł macie 1k , i czy to jest opłacalne ?
nie wiem w sumie co o tych wszystkich rzeczach mówić ,bo i tu się napracujesz i przeważnie za przeproszeniem góno masz ,a kupić nie kupisz ,bo nikt nie będzie 50 zł wydawał ,żeby normalnie wyglądać w roblox , bo na nic innego nie starczy