Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Siemka może znacie stronke RBXOffer.pl na tej stronce można zarobić darmowe robuxy gdy sie wejdzie na tą stronke trzeba wpisać swój nick z robloxa. Przelew robuxów działa po przez grupy na robkoxie już wypłaciłem ponad 100robux mimo że jestem na tej stronce 4 dni jestem naprawde pozytywnie zaskoczony sam myślałem że takie stronki to pic na wode ale sie myliłem a teraz co do rzeczy gdy już sie wpisze swój nick jest tam earn robux jak sie zarobi po wyżej 5 robux można wypłacić wystarczy kliknąć winthdraw robux potem przekierowuje cie na grupe na robloxie i trzeba dołączyć gdy już sie dołączy wystarczy wrócić na stronke i kliknąć ok i poczekać z 5 sekund gdy sie wyswietli ze przelało wystarczy odświeżyć robloxa i gotowe