Mam problem... Mam trzecie zadanie na gamehag gdzie mam wygrać 20 bitew i zdobyć 150 orłów. Gdybym wiedział o tych orłach to bym ich nie wydawał.
Czy jest jakiś sposób, żeby zdobyć orły, albo żeby je odzyskać jakoś?
Zrob zadania a orły zostaną ci przyznane :)
Skomentował temat Roblox Loomian Legacy.
6 godzin temu
fbbdxbbxhxgdhfhdfhdhdhhdhdgdhdhdhdgdhdhxgdgdhdhdhdhdhdhdgdghhfhdhdhdgddgdggdgdgdgdgdgdgdgdgdgdgxvgdgdgdgdgggddgdgdgdgdgdgdggdgdggdgddgdggddgdggdgdgdggdgdgdgdgdgxggdgdggdgxgdgdxgxgxgxghdgxgxdgdgxggxhxhdhddbjbjcdhufburfudhfduhfhuhfurfbhdhbdfhbfdubdbhddbuddbhdbhfdbhddubdsuhxsxsyvdvdvhshvdshvddhvdhvdhsvhvsxdhsvyvxsxvsxyvsxshvxhvsxgvsxhsvhvxsyvxshvxsxvhxyvvydddvhddvydsdvysyvxsxyvdhvxsxyvsxugsvyxsugxduvxdvuxdxvudxdubbuxshvxduvxddvubuddubddhbddhbddhbxdbhcddvhdhvxdxdvhcbhddhvxhdvxxhvxdhbxbhxdxvxdhcvhdxbhdhxvdhvxhvxdhvxdhvxhvddhvxdchvdhvxdxhvdhvxdhvxxhsvhvxdhvxdhvdxhvxhbxhbhbchbchbcdhbcdhvcxbhxhbcdhbxhbchbdcbhcdhbcdhbcdhbxhbdubdfduvvhfduvdddhvddhdvhvdddhvdshvdshvxdhvxdvhxdxbdhxhvddvhxdhvxshvxsvhxsxhvdhvxsxhvshvhvxhvxhvdxhdvhvxdhvxshvxsxhsvvhxshvxsvhxdvhxhbdbjcdxjbdjbcdjbjxjcdbugughvhfgcgffyyfuyffcycyfcuyccyfcyccccccuccyhchhchyccycyhccuhcchjccuuxudduxyyxxyxycyycgcyxcygcfxxffxgcxtgcgxcygcgcgfcgcfxfdxbxhxbxbxvvhhvvjyxxyydxyyxyxxyyxyxxyfybxbbxdbddhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhfhdhhfhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhfhhfhfhdhfhfhhffhdhdhhfbfhfhfhfhfhdhfhhchfhfhfhfhbbggggghvvvggffcbhvuguvviccuggucguffyfycfycfycfyvcyfguvygyvgyvvyfvfycyfcgfyccyycfggyvyvyvgvygvygyvguvgvyvyvyvuvgyvgghvugvucgfcycycyfcyvycycycyfcyfyvgcyfchgyvgchfycfyvgvychf hchvvhvchcghccg cg cg cg c gc g gg ch uvffyvfyvfgchfcddggfhffhfhfcyfffhcyrfryfdgfdgfdgxgddyrdrydgdfhffhfffhcyrfyrfdgfdxgryfyrfyrfhfydfyfrfhcfycfhcfhvfhvuyugoihyvfufuvfuvjfvtugutgutgutjtgffhfhtfhgruffhcfhffhffhchfffhffhcfhcfhcfhcfhchcfhdcdchhcdchdgfchdchcfhfchfchfchfcfchfhchvfjgtjgtvfhvhfhcfjgfjgffchfvjfjvfvjhfchcfhfcfhcdhcchdhcffchrhcjtgtjggjvfjvfvjhcdfhcjvftgjvfhdhcfhc
doknes1111 badgedoknes1111 avatar
6 godzin temu
jsjddjjddhfhdhdhhddhshhdhdhdhfdhhsjddnxhhfhfhffjdhhdhddgdgdhdhdhdhdhdhhddhsbdbdbdbdhdbdfbfhfbfbfbcbcbbffbcbcvcbbcbxhdhddhhfhfhhfhfjfhfjjffjjfjfnfjfhdjc mdn dkbcdocbeofhwodjeifheifjedjeidhiedihehifeihfeddehibifeefbudddebdhbcshdfbvhhuvhyaigucdibjbxjbjxwihxwhxiwhduwugxwhsuwhxuvwdubwdbexbwixbwihxwihxihwixhwibsibwzubwubxubxwuxwhxwjxsjbexhxehbxedhebdebjdbhdedbjedjbdehbdwjbhbdwjxebedjbsxhbhbjbbjbhbjbjbjuhuhbiihihhihhhuhuguhuggughggvuububivhuuhuuhububbuvuvvujvuhvuvuvvuuvuvjdjdjdhdhdhhdbjjuhubrfuhrfhudxhudcuhhucrduvdcuhccrhuhurchufrhubhdcecbuhucdhurccruhhurburccrhucbhrhucrcrhuhucrchfhcrrhchrchhhucrhcruhurxhrucrchuhucruhrccrguhcurhucrcgrucrhuxhucrrchudchuhurfhurfhurchurfcruhfrhuhurfrfrfuhrhufrfhuhufrhurfrfhuurhdruhfrfuhhurfhufrhufrrhfuhurfrfhuuhrfhurfrhufhrfuhcruhurcuhrfhurcrcuhrfuhhurfhurfrfhurchuhurfhurfuhrfuhcruhrchurfhurchurchuhucrhrcuhcrhucrhucrhurfujrfuhrfuhrchucrhucrhucrhucrcrhuhhcruhcrhcruhedhuedhuedhucrhuexhuedhudchurcuhrcuhdchuuhrcuhrchurcrchuuhecuhechudxhucecejbhcrbjrchjrhdjchjhedjhedjbrdjbrfjbdejbcrjbcrjbcrjbuhcrjcrjbrcjbrcjbjbcdjbcdjfvjbdcjhcjbcdhfcjfvjcfhbcvfjbcrbjruhdxuhcuhfrhurfuhhuhcufrhufrifrhurfhucruhfruhrfhucrhuhfvuchurfuhfrvjthcrucdhufjch
6 godzin temu
ctgctccggcgcvtcbchhchcchfhhchcchchcgxggccgchchchcchchchcchchchhchchchcvhgjvjvjvjvjvjvjvjvjvhvhchchchfgfhfhchfhfyhdfhgjvjvn nnv bmvnjgjghfvhnvhghfhcxhxhhchcxjxjxhdxhxhchcdgchcyfyfydyydufyfudufyrufufufhfufugugiftufufjfhfjffjfjfkfgikgjffhfhfhfhfhhfhffgdgfgfggdgdgdgdgddgdgdgfgdgdghfgffhgffgfhfhfhfhfhfhfhfhfhffhgjgjhfytyryddyfyfdyydhfdyfuufdyyfyfyfdddsdssssssssssssssdsddsssddhfghyfyfttdtxtxtdtdttgdy t
otworzył Welcome Chest i wygrał Runa Ansus.
6 godzin temu
te orły to mozna zdobyc za samouczek z latania samolotem czy trzeba kupic?
a czemu mi nie wbija 2 zadania skoro wbilem 10 bitew
Za samouczki też możesz dostać
Tak ale po zobyciu orłów zużyłem je i teraz szukam INNEGO sposobu...
ła co to jest za gra nie znam ale popisze se dla expa duuuuuzo expa chce wbic 3 lvl wiec bede dlogo pisal bo tak musi byc no no bede bo ja tak chce to tak kufa bedzie noooo
em nie rozumiem czm tak malo expa
xkopaxmewofuvt7nuyivhr t7ielksnhvguung iyhoijko;pjfdsAWIYHIOZAPULDPYHUSKIOSIAXDCPUIFO PXDFI[PCDXL'GFCL';DLCX;ZD'FL;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
A TY TO ROZUMIESZ GAMEHAG???
JA KURDE NIC A NIC ZA TO NIE DOSTAJE TO NIE FAIR
a hoiunmgh/m jla,ijotun5jkl,gft kl;kmjl,rfvklf,lv ,l;olp;fvdfvolp;rfdvofvopvcoplfdpolopll;cx;cdfxolcxdl.xdlcxozgft
d jak dycha i sie cieszy micha
witam wszystkich jakie sa zadania
1. Wygraj 5 bitew
2. Wygraj 10 bitew
3. Wygraj 20 bitew i zdobądź 150 złotych orłów
Jeśli umiesz grać to zrobisz to nawet w jeden dzień ;)
Wystarczy zrobic 1 misje na samouczku i dostajesz 100 gold eagles
zrob zadania z tej strony xd