tez tak macie ze nie mozecie z rangi wyjsc bo macie noob team ? adobrze gracie , ja tak mam prawie co mecz wygram i przegram bo musza trollowac lub jak gram na adc to supp i jg nie pomagaja a jak gram na supp to adc slaby i na dodatek mid lub top feeduja sero? mam takiego pecha ? a jak u was?
Powiem Ci, że taka sytuacja występuje wszędzie, nawet w najwyższych dywizjach. Ludzie grają pod siebie, nie patrząc na innych, co skutecznie uniemożliwia wygraną. Aczkolwiek system w grze jest tak stworzony, że jeżeli grasz dobrze, to będziesz wbijał wyższą dywizję niezależnie od drużyn, które spotkasz. Jest to logiczne patrząc na fakt, że smurfujący gracze bez problemu wbijają wyższe dywijzę, nie pozostając w tej samej nawet przez dłuższą chwilę.
Albo po prostu zwalasz winę na innych. Zdarzają się różne osoby, ale na pewno nie tak często.
deenn3 uwierz co chwile mam noobow typek mial 16/10 chodzil na jg nie pomagal i bylo 4vs5 sry wkurza mnie to bo dobrze gram a ****** sie trafiaja
Nie pomagał i miał 16/10? To jednak coś tam robił.
zdarza się taki przypadek
Tak, myślę że wszędzie tak jest
To jest mega nie fart. Włączam gierke a tam noobki na jungli no ja wale nic ugrac sie nie da
Z głupotą się nie walczy , głupote się omija , dlatego zawsze gram na topie , midzie lub w jungli , raz mi się zdażyło grać na ADC ale dlatego że moja siostra była supportem a kumpel junglerem, jeśli nie ma się nikogo znajomego na suporcie albo na Adc to nie wygrasz.