Deszcz

Gem550

apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed masz Discord?
novice rank iconCosimo: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconHakerChet: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: nie, ponieważ nagrody głównie iOS nie Android
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Czy masz Offerwall Lootably?
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): jeśli klikniesz mój nick. możesz zobaczyć: używam Offerwall Lootably i Offerwall Timewall
novice rank iconAser Mohamed: oba
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed używasz też telefonu i komputera? czy TYLKO telefonu?
novice rank iconhasanefe kurt: zwycięzca
novice rank iconhasanefe kurt: czy jest tu ktoś, kto kiedykolwiek wygrał, stary
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed i otrzymuję stosunkowo mniej klejnotów dziennie, ponieważ nie wypełniam ankiet bardzo często. Tylko rzadko.
novice rank iconAser Mohamed: problem polega na tym, że próbuję wielu ankiet, ale zawsze zostaję odrzucony
novice rank iconkiszeczek: politecat emote (inline chat version)
novice rank iconroroiscute212345: Cześć
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Trochę matematyki: 26000:400= 65 dni. Zarabiam 26000 klejnotów w około 65 dni.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
scholar rank iconfaffylel: rawr
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Interwał dla mnie się różni. Zarabiam 300-600 klejnotów dziennie.
novice rank iconAser Mohamed: to dobrze, myślę, prawda?
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): teraz rozumiem
novice rank iconAser Mohamed: to wszystko
novice rank iconAser Mohamed: spójrz 26000 klejnotów za grę wartą 60$
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Rozumiem dobrze: albo 26000 klejnotów albo 60 dolarów. Jaką grę chcesz?
novice rank iconAser Mohamed: zamiast 60k klejnotów za 26k
novice rank iconAser Mohamed: więc w pewnym sensie wygrywasz, jeśli o tym pomyślisz
novice rank iconAser Mohamed: ale edycja legendarna jest warta około 60$
novice rank iconmmmehtabhasan: nie ma mowy, to za dużo
novice rank iconAser Mohamed: ale problem polega na tym, że działa 26k
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed Dobrze, 1f44d emote (inline chat version) cel jest jasny 1f600 emote (inline chat version)
novice rank iconJoel Galvan: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: Myślałem o kupieniu klucza CD do Steam
SystemGamehag: 15 użytkowników otrzymało Gem48 od Deszczu.
novice rank iconKitsuAngel: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Kacper Skubiak W moim regionie minimalna wartość wypłaty dla PayPal to 5000 klejnotów. 5000 klejnotów przez PayPal to 4,75 USD.
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Kacper Skubiak, kliknij przycisk "Cashout". Jeśli widzisz opcje: PayPal, możesz zażądać gotówki.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie klejnotów!
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: ig dbfz edycja legendarna
novice rank iconqwuko88: Szczyt
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed, na co chciałbyś wymienić klejnoty? Czy masz cel, który chcesz osiągnąć?
novice rank iconKacper Skubiak: 1000 klejnotow ile to pieniedzy?
novice rank iconpeuch: gfds
apprentice rank iconjustanidiot: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: @birtalan(Tom_cat) dzięki Vibin emote (inline chat version) czy masz jakieś wskazówki, ponieważ jestem trochę nowy i mam tylko 382 klejnoty
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank icontimur.richter2013: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
novice rank icon貓貓好可愛: :)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): @Aser Mohamed W porządku. Cieszę się: że otrzymałeś nagrodę po ukończeniu poziomu gry. 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
novice rank iconAser Mohamed: @birtalan(Tom_cat)
novice rank iconStar Sword: Dance Blue emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

83

0/160

Odrzucone zadanie

n33xs avatar

n33xs

April 28, 2019 at 04:51 AM

Zrobilem 14 lv zamku z appki na iOS a dostaje odrzucenie bo nie stworzylem N O W E G O konta w grze... błagam skad bym wiedzial o tej grze jak nie stąd....
PanSmietanka10 avatar

PanSmietanka10

March 2, 2021 at 03:59 AM

Ale o co chodzi? Bo jakoś nie rozumiem o czym dokładnie mówisz. Ogólnie poco ten temat? "Odrzucone zadanie" Czyli dobra mam jedną myśl. odrzuciło ci zadanie tak? Tylko napisz coś dokłądniej bo naprawdę nie da się zrozumieć co tu jest napisane.

Join the conversion by creating an account on Gamehag