Deszcz

Gem1095

warlock rank iconhanfred: rozdania
novice rank iconalias: w każdym razie wciąż nie rozumiem, do czego służą czerwone klejnoty obok zielonych
novice rank iconalias: ok dziękuję
warlock rank iconhanfred: ty*
warlock rank iconhanfred: to nie ma dla ciebie znaczenia
novice rank iconmilanespi23: Pytanie do osób, które tak jak ja kupiły robuxy: czy to prawda, że je dają?
novice rank iconalias: Nie zrozumiałem, co się stało
warlock rank iconhanfred: miłej zabawy z ponownym zdobywaniem klejnotów
adept rank iconGabe Newell: Vibin emote (inline chat version)
apprentice rank iconyanwei11282010: 666
warlock rank iconhanfred: #dailyreminder
warlock rank iconhanfred: Piszę to codziennie, aby nie używać tych jako chińskiego
warlock rank iconhanfred: ponieważ użyłeś ankiet cherries i prime, które nie są dostępne dla Chińczyków
apprentice rank iconyanwei11282010: Kupiłem kod do wykupienia Minecrafta, dlaczego odjęto mi 19 000 klejnotów?
novice rank iconalias: ponieważ wydawało mi się to trochę mało i jeśli pójdę w tym tempie, myślę, że w mniej niż miesiąc dam radę to zdobyć
novice rank iconalias: ok
warlock rank iconhanfred: nie oczywiście, że nie
novice rank iconalias: oszustwo?
novice rank iconalias: więc to nie oszustwo?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
warlock rank iconhanfred: Minecraft jest bestselerem
novice rank iconalias: ale czy oferty w sklepie, np. minecraft za 20k klejnotów, są prawdziwe czy oszustwem?
novice rank iconalias: Nie wiem, jestem nowy, ale mój znajomy na tej stronie dostał robuxy i one dotarły
warlock rank iconhanfred: ankiety są natychmiastowe, gry mogą zająć trochę czasu
novice rank iconsimone longu: Czy gry naprawdę płacą, a jeśli tak, to po jakim czasie
novice rank iconalias: cześć
novice rank iconsimone longu: Cześć
apprentice rank iconqing_x: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconJeff Justin: zapora
novice rank iconalias: ok
warlock rank iconhanfred: jeśli na stronie bitlabs widnieje tylko w oczekiwaniu, skontaktuj się z ich obsługą klienta po 24–48 godzinach
novice rank iconalias: nie mówi mi nic, ogólnie ile czasu zajmuje ich otrzymanie?
warlock rank iconhanfred: nigdy nie słyszałem, żeby 100 przechodziło w oczekujące, ale jeśli klikniesz dzwonek, powinno pokazać, jak długo są w oczekiwaniu
novice rank iconalias: typ 100
warlock rank iconhanfred: ile klejnotów?
novice rank iconalias: Wykonałem kilka misji w grach Bitlabs i mówią mi, że klejnoty są w oczekiwaniu, jak mogę je otrzymać?
SystemGamehag: @Ola Macik dał napiwek Gem20 dla the Rain
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconKEVPOWER: Petcapy emote (inline chat version)
mage rank iconTweakSL: Gamba emote (inline chat version)
novice rank iconnewtv9491: Czy jesteś z Bangladeszu asadullinrafael2
novice rank iconxcfdj267cw: 。。
adept rank iconDjango: ja
novice rank iconAir Hunter: Cześć
novice rank iconthemoonknight2: Cash emote (inline chat version)
novice rank iconthemoonknight2: Gamba emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: nigdy nie widziałem oferty na to
novice rank iconasadullinrafael2: Czy ktoś wie, jak zdobyć 48 klejnotów do PUBG?
warlock rank iconhanfred: może zagrać w to?
novice rank iconasadullinrafael2: jak zdobyć 48 klejnotów w pubg?
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

65

0/160

Odrzucone zadanie

n33xs avatar

n33xs

April 28, 2019 at 04:51 AM

Zrobilem 14 lv zamku z appki na iOS a dostaje odrzucenie bo nie stworzylem N O W E G O konta w grze... błagam skad bym wiedzial o tej grze jak nie stąd....
PanSmietanka10 avatar

PanSmietanka10

March 2, 2021 at 03:59 AM

Ale o co chodzi? Bo jakoś nie rozumiem o czym dokładnie mówisz. Ogólnie poco ten temat? "Odrzucone zadanie" Czyli dobra mam jedną myśl. odrzuciło ci zadanie tak? Tylko napisz coś dokłądniej bo naprawdę nie da się zrozumieć co tu jest napisane.

Join the conversion by creating an account on Gamehag