Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Okres darmowego dostępu potrwa od 26 maja godz. 20:00 czasu polskiego do 30 maja, godz. 9:00 czasu polskiego. W tym czasie wszyscy posiadacze Xbox One (z kontem Gold), PlayStation 4 (z abonamentem PlayStation Plus), a także komputerów PC, będą mogli pobrać wersję próbną i przetestować wszystkie dostępne tryby bez ograniczeń. W razie zakupu tytułu poczynione postępy zostaną zachowane. https://playoverwatch.com/pl-pl/free-trial Mam nadzieję że owa wiadomość wam się przyda. :)