Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dżem dobry wszystkim. Temat kieruję głównie do twórców artykułów, moderatorów oraz administracji. Mianowicie chciałbym zapytać od czego zależy ilość przyznanych KD za artykuł oraz czy możecie się pochwalić ile sami otrzymujecie? Według tego co jest podane na stronie można otrzymać maksymalnie 1000 KD za artykuł. Kiedyś w to wierzyłem, ponieważ na początku, krótko po rejestracji na stronie raz dostało się 300, raz 600, a raz 450 lub 700. Ale w ostatnich miesiącach zauważyłem, że czego bym nie napisał, to zawsze otrzymuję identyczną ilość KD za artykuł. Ktoś potrafi mi to wyjaśnić?